Stiri

Prima imagine cu Nuțu Cămătaru după ce a ieșit din închisoare! A fost eliberat pe baza recursului compensatoriu

Nuțu Cămătaru se bucură de primele zile de libertate.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Nuțu Cămătaru respiră din nou aerul libertății, după ce a fost eliberat marți din Penitenciarul Găești. La doar o zi de la ieșirea din închisoare, Nuțu Cămătaru a mers cu un prieten la cumpărături, într-un centru comercial din București. Într-o imagine postată pe un site de socializare, ”Tata Nuțu”, așa cum este acesta alintat de prieteni, apare extrem de relaxat, purtând haine sport de firmă, cu o brățară groasă de aur la mână, șapcă și ochelari de soare pe cap. De asemenea, el ține în mâna dreaptă cheile mașinii sale.

Nuțu Cămătaru a fost condamnat la sfârșitul anului 2017 la 5 ani și 11 luni de închisoare, însă a fost eliberat după un an și 3 luni pe baza legii recursului compensatoriu promovate de Guvernul PSD-ALDE. Inițial, el fusese condamnat pentru infracțiuni cu violență, fapte petrecute în perioada 2008-2012.

Citeste si: Nuţu Cămătaru, eliberat condiţionat din închisoare

Citeste si: S-a despărţit fiica lui Sile Cămătaru de soţul ei? Rebecca a şters toate pozele cu Ninel Moxu!

Citeste si: Fiul lui Sile Cămătaru vrea să îşi dea calul pe un Mercedes de 250.000 de euro: “Mai bine îl schimbi cu un Ferrari” FOTO

Mandatul de executare a pedepsei lui Ion Balint, pe numele lui real, a fost anulat de către Judecătoria Găești fără ca măcar condamnatul să fie reprezentat de un avocat.

Galerie foto