Prima poză cu Luiza Melencu după ce a fost găsită în Italia! "Sigur este și Alexandra alături"

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, susține că a găsit-o pe Luiza Melencu în Italia

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Familiile Măceșanu și Melencu își caută cu disperare fetele. Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu nu au fost oficial declarate moarte, așa că toată România speră într-o minune.

Prima poză cu Luiza Melencu după ce a fost găsită în Italia

Prezent într-o emisiune la Antena 3, unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu a dezvăluit că ar fi găsit-o pe Luiza Melencu în Italia. Folosindu-se de ajutorul autorităților din Peninsulă, Cumpănașu și familia Măceșanu ar fi reușit să o descopere pe Luiza. În cadrul emisiunii a fost prezentată și o fotografie în care se presupune că ar fi fata despre care s-a crezut că ar fi fost victima lui Gheorghe Dincă. Chipul fetei nu este foarte clar, însă Alexandru Cumpănașu susține că a discutat deja cu familia Melencu, iar mama și bunicul ei ar fi confirmat că ar fi vorba despre ea.

Citeste si: News Alert. Va fi complicat de făcut un guvern! Cifre interesante în cel mai nou sondaj - evz.ro

Citeste si: Starea Anamariei Prodan s-a agravat după ce a fost confirmată cu COVID-19 - bzi.ro

“Am emoţii foarte foarte mari pentru că ideea este simplă, vă spun direct, am luat confirmarea familiei, am găsit-o pe Luiza. Nu pot să vă spun unde. Dacă am găsit-o pe Luiza sigur că este şi Alexandra alături. Am stat în Italia două zile. Avem filmări şi poze, ştim unde se află. Din păcate, avem nevoie de ajutorul cetăţenilor şi al autorităţilor.

Citeste si: Lui Gheorghe Dincă i-a fost prelungit mandatul de arestare! Avem ultimele informații

Citeste si: După ce a pierdut alegerile, Alexandru Cumpănașu cere arestarea familiei lui Dincă ”Au plâns destul verișorii mei!”

Citeste si: Detaliul incredibil care aruncă în aer ancheta de la Caracal: "Cumpănașu a știut că fata din film nu e Luiza"

Avem confirmarea familiei că fata din poze este Luiza. Începe o bătălie contra cronometru pentru găsirea de informaţii oriunde în această lume, pentru identificarea cât mai rapidă a locaţiei în care se află Luiza. Am stat în Italia, alături de trupe speciale, fără a interveni în legea italiană, dar pot să vă spun că nu am crezut că o să trăiesc o asemenea bucurie. Vă spun cert că este în viaţă. Atât mama, cât şi bunicul au recunoscu-o şi este o emoţie uriaşă”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Scandal total în Ungaria! Eurodeputat maghiar surprins în ipostaze indecente! Lovitură pentru Viktor Orban

Celebrul neurolog și neuropsihiatru explică în detaliu: Cum putem face rău celor din jur doar cu un gând! Tehnica prin care îi distrugem pe alții

Dezvăluiri cutremurătoare! Tratamentul secret al lui Leo Iorga care i-a prelungit cu doi ani viața

A murit fostul ministru Bogdan Niculescu Duvăz

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies