Vedete

Prima reactie a Denisei, dupa ce a parasit competitia "Bravo, ai stil! All Stars": "Sunt sub tratament cu o medicatie deosebita"

Denisa a parasit competitia "Bravo, ai stil! All Stars", anuntul fiind facut de Ilinca Vandici in gala de sambata seara.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Prima reactie a Denisei, dupa ce a parasit competitia "Bravo, ai stil! All Stars": "Sunt sub tratament cu o medicatie deosebita"icon photo

Denisa a luat decizia de a parasi competitia "Bravo, ai stil! All Stars". In gala de aseara, Ilinca Vandici a facut anuntul:

“Din cauza unor probleme personale si, bineinteles, cu acceptul nostru, incepand din acest moment, Denisa nu mai face parte din competitia <Bravo, ai stil! All Stars”, a spus Ilinca Vandici, in emisiunea de sambata seara.

La scurt timp dupa ce s-a aflat ca Denisa nu mai este concurenta, pe una din paginile ei de socializare a aparut urmatorul mesaj: "Mi-a placut, m-a ajutat si m-a durut! Mi-a placut pentru ca am avut ocazia sa prezint si sa ma desfasor in zona hainelor si accesoriilor. M-a ajutat pentru ca mi-am descoperit latura puternica si ca m-a motivat sa reusesc sa raman ferma pe pozitie. M-a durut pentru ca mi-a fost impus sa car de fiecare data "sacul" cel mai mare si mai greu. M-a durut cand am fost fortata sa ma explic ca la ancheta pentru comentarii foarte normale si adevarate. Cand te doare, te cauti si te tratezi.Asta fac acum, sunt sub tratament cu o medicatie deosebita. Familie, oameni de calitate si proiecte parfumate. Fiti fara griji, ma vindec repede cu asa medicamente! Revin!"

Denisa Potecaru a fost finalista in sezonul doi al show-ului "Bravo, ai stil!", iar acum se afla intre ultimele 7 concurente ramase in concurs la "Bravo, ai stil! All Stars". Decizia Denisei de a abandona competitia a uimit pe toata lumea, inclusiv pe adversarele ei din concurs. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune