Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a rămas şomeră! Codruţa a plecat din locul unde a lucrat în ultimii 3 ani!

Amicii Codruţei Floricel au aflat că fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a rămas şomeră.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nu mai e un secret că fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a rămas şomeră. Codruţa Floricel şi-a anunţat recent amicii, pe facebook, că nu mai lucrează la fabrica de băuturi alcoolice la care se angajase în urmă cu trei ani. (vezi ce dramă s-a întâmplat în familia Ilenei Ciuculete)

Citeste si: Cornel Galeș îi dă de gol pe băieții Ilenei Ciuculete! Ce filmare a publicat ”văduvul” cu o săptămână înainte de reluarea procesului pentru averea artistei | EXCLUSIV

Citeste si: Toată lumea l-a dat dispărut pe Cornel Galeș! Văduvul Ilenei Ciuculete a dat lovitura și trăiește pe picior mare în Spania

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete o omagiază pe cântăreaţă: “Ea a fost frumoasă şi fără gene false, fără acid în buze, fără sprâncene tatuate”

Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a rămas şomeră. Codruţa e amică cu băieţii cântăreţei

Codruţa, o mare fană a Ilenei Ciuculete, a devenit cunoscută drept „fiica de suflet” a acesteia, pentru că artista populară o invita des la ea acasă şi o considera ca făcând parte din familie. După decesul lui Ciuculete, Codruţa a devenit apropiată a fiilor acesteia, Mugurel şi Cristi Sfetcu.

Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a rămas şomeră. Codruţa o omagiază pe facebook

E clar că fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a rămas şomeră. În prezent, Codruţa se ocupă de o pagină de facebook dedicată memoriei Ilenei Ciuculete, unde postează fotografii şi filmări inedite cu cântăreaţa decedată în 2017.

 

Galerie foto 
Citește și:

Fina Ilenei Ciuculete a debutat oficial în lumea muzicii! Cum arată și cum cântă Maria Alexandra?

Cornel Galeș se relaxează la piscină, în Spania! ”Văduvul” Ilenei Ciuculete a devenit din nou vesel

Ce se întâmplă cu banii Ilenei Ciuculete, după moarte? Zeci de artiști trecuți în neființă au conturi bancare nerevendicate EXCLUSIV

Cornel Galeș nu-i poate ierta pe băieții Ilenei Ciuculete! Ce a postat ”văduvul” din Spania

Bogdan Mocanu este în doliu. Câștigătorul primului sezon Puterea Dragostei, mesaj cu subînțeles: ”Nu mai e loc de alt stres...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies