Prima reacție a fostei neveste a lui Dan Alexa! Izabela a făcut acum anunțul EXCLUSIV

Dan Alexa a divorțat în 2016 de Izabela, femeia cu care are două fete.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Antrenorul Dan Alexa a divorțat în 2016 de Izabela, femeia cu care are două fete. Stabilită în Timișoara, Iza se ocupă de creșterea fetelor și evită să comenteze scandalurile în care este implicat fostul ei partener. “Din respect pentru fetele mele si pentru Dan Alexa, ca este tatal lor, nu vreau sa comentez! Motivele separarii ne privesc doar pe noi doi!”, a declarat Izabela imediat după separarea de Alexa. 

Citeste si: Anamaria Prodan, adevărul cutremurător din spatele zâmbetului! Declaraţiile ei sunt şocante! "M-a făcut cu..., m-a înjurat şi m-a ameninţat"

Citeste si: Mircea N.Stoian, declarații incredibile despre celebrul pumn aplicat de Prodanca lui Alexa! ”A dat ca la golani! Direct! Îl lovește ca în bătăile de stradă”

Anul trecut, Izabela Alexa și-a vândut Mercedesul cu 41000 de euro, deși prețul inițial al mașinii era de 55000 de euro. Zilele trecute, imediat după ce în media a izbucnit scandalul dintre Anamaria Prodan și Alexa, care s-a trezit altoit de sexy-impresară, Izabela a scos la vânzare o altă mașină, BMW de această dată, pe care cere 9500 de euro. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate