Cornelia Catanga, în pericol să fie exclusă din etnia romă: „Pentru noi e un exemplu negativ”

S-a dezvăluit că Cornelia Catanga, în pericol să fie exclusă din etnia romă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Acesta a fost un subiect intens dezbătut, Cornelia Catanga, în pericol să fie exclusă din etnia romă. Acum câţiva ani, cântăreaţa i-a deranjat pe lideii ţiganilor, din cauza apariţiilor sale sexy. Aceştia s-au arătat deranjaţi de atitudinea artistei în mai multe emisiuni televizate, pe care au catalogat-o indecentă. Catanga a susţinut că nu se supune legilor etniei iar indecenţa a fost întâmpătoare, nu voită. Fiul mamei Omida, Viorel Motoi a declarat într-o emisiune televizată că etnia romă este dezamăgită de atitudinea indecentă a Corneliei Catanga. (vezi cum a umilit-o Andreea Marin pe Cornelia Catanga)

Citeste si: Cornelia Catanga a fost externată! Locuiește cu chirie după ce banca i-a luat casa!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Dezvăluri uluitoare! Care a fost ultima apariție în public a Corneliei Catanga cu puțin timp înainte de infarct

Citeste si: Prima declarație a Corneliei Catanga după ce a făcut infarct! ”Sunt la Terapie Intensivă”

Cornelia Catanga, în pericol să fie exclusă din etnia romă: "Eu nu mă supun acestor legi"

"De 20 de ani, Catanga a ridicat etnia în vârful piramidei. Dar mi-e penibil să mă uit la ea. Dacă ea e idolul a mii de fete tinere, în această situaţie, pentru noi e un exemplu negativ. Noi ne păstram identitatea. I se vede fundul, totul e frumos, dar este şi indecent. Aşa trebuie să apară o doamnă la vârsta ei?" a declarat Viorel Motoi, fiul mamei Omida. "Dacă va continua cu atitudinea asta atât de libertină, vom ajunge la o discuţie, putem să o excludem din comunitate. O să o afecteze asta pe plan financiar, nu o să mai aibă nunţi şi botezuri”, a mai spus Motoi. Însă, Cornelia Catanga a susţinut că totul este o neînţelegere şi că legile sunt învechite. "Eu nu mă supun acestor legi, nu mai suntem în epoca de piatră. Dar mi-a părut rău că domnul Viorel mi-a spus că mă bagă la izolare. Şi a fost o greşeală, nu am vrut să îmi arat fundul, s-a ridicat fusta", s-a apărat Catanga.

Cornelia Catanga, în pericol să fie exclusă din etnia romă. A suferit un infarct

S-a discutat intens pe tema Cornelia Catanga, în pericol să fie exclusă din etnia romă. În prezent, Catanga are grave probleme de sănătate, după ce a suferit un infarct. „Cornelia se simte mult mai bine. A apărut un zvon că ar fi orbit definitiv. Nu este adevărat. Nu a orbit definitiv. Şi-a mai revenit. A făcut un stop cardio-respirator şi i s-a pus un stent la inimă. Deocamdată, starea ei este bună. Ea vede şi cum vedea înainte. Astăzi s-ar putea s-o ducă în salon, până acum a fost la Terapie Intensivă.”, a spus Aurel Pădureanu, soțul artistei, în urmă cu câteva zile. Între timp, Catanga a fost externată, conform declarațiilor dr. Monica Pop.

Galerie foto 
Citește și:

Fiul Corneliei Catanga, mesaj de la spital: "Toți vor plăti la un moment dat!" - Primele declarații ale artistei

Cornelia Catanga, de nerecunoscut! Cum ajunsese să arate înainte de infarct

Dan Bittman, umilit de un celebru jurnalist Antena3. Ce a dezvăluit public despre acesta

Aurel Pădureanu, primele declarații după ce Cornelia Catanga a făcut infarct: „Am crezut că moare...”

Cornelia Catanga, mărturisiri cutremurătoare: ”Doctorul mi-a zis să nu rămân însărcinată, pentru că, la naştere, aş putea rămâne oarbă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies