Prima reacție a Larisei de la Puterea Dragostei după ce s-a aflat că s-a apucat din nou de videochat!

Reacția Larisei de la Puterea Dragostei a fost una neașteptată atunci când s-a aflat că face iar videochat. Blondina nu a dat curs discuțiilor pe acest subiect.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Adrian a fost unul dintre cele mai controversate personaje de la Puterea Dragostei din cauza comportamentului vulcanic și al conflictelor în care a intrat de-a lungul participării lui în show-ul de la Kanal D. Gesturile lui au făcut-o pe Raluca să pună punct relației cu el, iar ea a fost de neînduplecat în ciuda rugăminților și a lacrimilor pe care el le-a vărsat sperând să fie iertat și să i se mai acorde o șansă.

După despărțirea de Raluca, Adrian și-a găsit liniștea în brațele Larisei. Blondina i-a fost sprijin în momentele în care avea probleme în relația cu iubita lui și nu a durat mult până când cei doi s-au îndrăgostit și au anunțat că formează un cuplu. Deși mulți dintre telespectatori și nici concurenții din casa Puterea Dragostei nu cred în sinceritatea sentimentelor pe care le-ar avea unul pentru celălat, ei susțin că sunt fericiți împreună și că locuiesc în aceeași casă de când ea s-a întors din Istanbul.

fara descriere

Recent a ieșit la iveală că Larisa s-a apucat din nou de videochat

În ciuda faptului că spunea că nu s-ar mai întoarce la meseria care a îmbogățit-o, imaginile apărute recent pe internet au dat-o de gol pe Larisa. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a apărut pe un site de profil și a fost descoperită, deși folosește un alt nume de scenă.

Citeste si: Scandal sexual de proporții! O învățătoare a fost prinsă în fapt cu directorul școlii! „Am înregistrare audio când fac sex”

Citeste si: Incredibil, ce spune Andy despre Roxana la o lună după scandalul care a dus la bătaie în casa Puterea dragostei! ”Nu se poate suporta nici ea” EXCLUSIV

fara descriere

Cum a reacționat Larisa de la Puterea Dragostei după ce s-a aflat că s-a apucat din nou de videochat!

Blondina care a insistat să fie eliminată de la Puterea Dragostei pentru a se întoarce în România, în brațele lui Adrian, nu a pomenit nimic de reîntoarcerea ei în domeniul videochat-ului. În schimb, a publicat pe pagina ei de Instagram un measj cu subînțeles, transmiând astfel că nu o interesează părerile celor din jur.

„Omul care își trăiește propria viață nu are timp să judece viețile altora - Ian McKellen”, este citatul cu care Larisa pare să rezoneze cel mai bine și pe care ea l-a distribuit.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate