Scandal sexual de proporții! O învățătoare a fost prinsă în fapt cu directorul școlii! „Am înregistrare audio când fac sex”

O învățătoare a fost prinsă în timp ce făcea sex cu directorul școlii în care predă. Un apropiat susține că are o înregistrare audio care îi dă de gol pe cei doi amorezi. Dezvăluirile au generat un scandal sexual uriaș.

Autor: M.B.

In articol:

Un scandal sexual a zdrunciat orașul Râmnicu Vâlcea. protagoniștii în acest caz sunt o învățătoare și presupusul amant care este nimeni altul decât directorul școlii. Soțul femeii ar fi aflat de infidelitatea partenerei lui de viață și a alertat Inspectoratul Școlar Vâlcea.

Potrivit declarațiilor bărbatului trădat în dragoste, soția lui și directorul școlii în care ea își desfășoară activitatea s-ar fi iubit chiar în incinta instituției de învățământ. Ei ar fi fost surprinși în timpul unei escapade amoroase de un alt cadru didactic, relatează Cancan.

„În a doua zi de Paşte, directorul cu învăţătoarea au făcut sex în școală. Au fost singuri în şcoală între orele 13.00 şi 15.00. Ea a ieșit prin spate, el la 30 minute, prin faţă. El avea maşina parcată în spatele unor blocuri, la 200 metri distanţă, şi ea avea maşina parcată în partea opusă, în spate la Casa Sindicatelor, mai aproape de ieşirea din spate.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

De regulă, în timpul săptămânii, amândoi parchează maşina în curtea şcolii, directorul la intrarea principală, iar profesorii la cealaltă intrare. Se vede clar că se ascundeau. După ce iese directorul din şcoală, la un minut apare şi învăţătoarea din nou cu maşina în faţa şcolii.

Intră pe intrarea principală ca să se uite la nişte rezultate afişate, iar directorul, când să plece cu maşina, o vede şi se duce după ea spre şcoală.

Am filmare când ies unul după altul şi ea se uită în spate după el. Am înregistrare audio când fac sex şi vorbesc”, susţine o persoană apropiată situației, care a dorit să își păstreze anonimatul, conform sursei mai sus citate.

Citeste si: Incredibil, ce spune Andy despre Roxana la o lună după scandalul care a dus la bătaie în casa Puterea dragostei! ”Nu se poate suporta nici ea” EXCLUSIV

Cum a reacționat directorul școlii când a fost confruntat

„Totul este o făcătură, se fac presiuni de la un anume individ. Am făcut plângere la Poliţie…. De fapt nu am făcut, dar o să fac plângere la poliţie împotriva lui”, a spus directorul școlii.

sursa foto: Cancan

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies