Prima reacţie a lui Cosmin Isăilă după ce s-a zvonit că iubita sa, Carmen de la Sălciua, s-a împăcat cu Culiţă Sterp!

Prietenii apropiaţi au aflat care a fost prima reacţie a lui Cosmin Isăilă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că prima reacţie a lui Cosmin Isăilă nu a întârziat după ce WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că Carmen de la Sâlciua şi Culiţă Sterp s-au întâlnit la un botez, unde s-au simâit foarte bine împreună. ”Au fost amabili unul cu celălalt, ba chiar aș crede că au flirtat”, a un apropiat al celor doi. (vezi pentru cine a ţinut doliu Carmen de la Sălciua)

Citeste si: Carmen de la Sălciua, în ipostaze în care nimeni nu o vedea vreodată! Diva a trecut, la propriu, la munca de... jos! Video

Citeste si: Carmen de la Sălciua, făcută praf pe internet după ce s-a pozat nemachiată! Detaliul pe care fanii l-au observat imediat

Citeste si: Gafă incredibilă a celebrei Carmen de la Sălciua! A vrut să fie divă, dar iubitul i-a stricat poza!

Prima reacţie a lui Cosmin Isăilă: ”Între Carmen de la Sălciua și Cosmin sunt probleme" 

”Între Carmen de la Sălciua și Cosmin sunt probleme, Culiță Sterp nu are o relație asumată, deși se vede pe ascuns cu Plușica, așa că nu se exclude ideea unei împăcări între ei, cu atât mai mult cu cât s-au iubit, în trecut, ca doi nebuni. Iar sentimentele nu se evaporă așa, peste noapte, iar după ce trec supărările, după ce se uită, își amintesc lucrurile frumoase trăite împreună”, ne-a mai spus sursa citată.

fara descriere

Prima reacţie a lui Cosmin Isăilă: “Văru, eşti bine?” 

În acest context, prima reacţie a lui Cosmin Isăilă a venit rapid. Aflat în vacanţă la Ibiza, afaceristul sibian a fost întrebat de un apropiat, care s-a referit la situaţia dintre el şi Carmen de la Sălciua: “Văru, eşti bine?”.  „Foarte bine”, a răspuns Isăilă, care nu a dat mai multe detalii despre relaţia sa cu Carmen de la Sălciua.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate