Prima reacție a Poliției, după ce vloggerul Alexandru Bălan a descris explicit cum ar viola minore: „S-o scuipi în gură, să-i dai așa cu picioare în față”

Poliția s-a sesizat în cazul vlogger-ului român Alexandru Bălan, în urma afarilor scandaloase pe care le-a făcut.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Prima reacție a Poliției, în cazul vloggerului Alexandru Bălan


In articol:

Vloggerul Alexandru Bălan a ajuns în atenția presei după ce a făcut o serie de afirmații scandaloase în mediul online. Pe platforma Twitch a povestit într-un live streaming că a avt o iubită minoră și că îi era teamă c avea să-l denunțe la Poliție după ce a întreținut relații intime cu ea.

Vloggerul Alexandru Bălan a continuat făcând o serie de afirmații scandaloase în care spunea că fetele de 14-15 ani din „ziua de astăzi” se îmbracă „mult prea provocator” și merită violate. Mai mult, a descris modul în care ar face acest lucru, iar afirmațiile revoltătoare l-au adus și în atenția Poliției.

Citeste si: Un vlogger român spune că minorele îmbrăcate provocator merită violate: „La modul cu picioare-n gură, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi“

Citeste si: Puterea dragostei 1 iunie. Livian și Ramona, declarații neașteptate de față cu Bianca: "Ai simțit atracție. Dorință de sărut?"

Citeste si: Dana Rogoz a postat prima fotografie cu fetița ei. Cât de frumoasă e micuța Lia Elena. Fanii au reacționat imediat

Prima reacție a Poliției, după ce vloggerul Alexandru Bălan a descris explicit cum ar viola minore

După ce video-ul în care  vloggerul Alexandru Bălan a descris explicit cum ar viola minore, reacția Poliției nu a întârziat să apară.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a deschis o anchetă pe numele lui Alexandru Balan. ”În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept.”, a informat DGPMB.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate