Primele declarații ale Cameliei Mitoșeru după operație! Cum se simte la două luni de la intervenție: "A fost o intervenție foarte grea"

Camelia Mitoșeru a dat primele declarații după intervenția suferită.

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Camelia Mitoșeru a dat primele declarații după intervenția suferită. Cum se simte la momentul actual mama lui Mihai Mitoșeru?!

Camelia Mitoșeru, declarații despre starea de sănătate

În ultimele luni, mama lui Mihai Mitoșeru a trecut prin momente dificile. A fost diagnosticată cu tumoră beningă-meningiom și a fost nevoie de operație.

Acum, Camelia Mitoșeru a învins boala și vorbește pentru prima dată despre starea ei de sănătate. 

Citeste si: Noemi ține în continuare la Camelia Mitoșeru și se interesează frecvent de starea ei de sănătate! „Cu Noemi am vorbit la telefon”

Chiar dacă a fost o intervenție extrem de grea și care a durat foarte mult, mama prezentatorului susține că se simte excelent la momentul actual. Merge la cumpărături, se plimbă prin curte și este din ce în ce mai activă.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

”A fost o intervenție foarte grea și a durat foarte mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent. Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi.

Mă simt foarte, foarte bine. A stat Mihai o grămadă de timp, după am fost din nou în spital, pentru recuperare, bineînțeles. Azi împlinesc două luni de la operație. O lună a fost foarte grea, într-adevăr, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Întâi a stat Mihai cu mine, apoi a venit fosta nevastă a lui Nae Lăzărescu și a stat cu mine”, a declarat Camelia Mitoșeru în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Primele declarații ale Cameliei Mitoșeru după operație! Cum se simte la două luni de la intervenție: "A fost o intervenție foarte grea"
Camelia Mitoseru[Sursa foto: Captură YouTube]

Cu toate că a trecut printr-o operație grea, Camelia Mitoșeru susține că nu i-a fost teamă nici măcar o secundă. 

Citeste si: Mihai Mitoșeru a uitat-o pe Noemi?! Prezentatorul TV s-a fotografiat în compania unei domnișoare care seamănă izbitor cu fosta soție

”Nu mi-a fost nici teamă, nu mi-am făcut nici griji, dar asta nu înseamnă că după ce am fost la domnul profesor Ciurea, după aceea am fost la încă 2 spitale, așa, pentru liniștea mea. Am vrut să mă verific pe mine. M-am dus la domnul profesor cu inima deschisă. Luni m-a băgat în operație și nu a avut sânge. Bineînțeles, că Mihai a pus imediat pe Internet și miercuri, 3 februarie, m-a băgat în operație.”,  a mai spus mama prezentatoului TV.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arăta Camelia Mitoșeru în tinerețe. Mama lui Mihai Mitoșeru a fost una dintre cele mai frumoase femei din România

Cum se simte Camelia Mitoșeru după operație. Mama lui Mihai Mitoșeru a suferit o intervenție chirurgicală pe creier

Cum arată Mihai Mitoșeru după ce a fost infectat cu COVID-19. Prezentatorul TV a slăbit enorm: ”Dieta sigură - stres”

EXCLUSIV Mihai Mitoșeru, infectat cu noul coronavirus! Primele declarații: „Am slăbit 10 kilograme”

Bomba momentului pe SCENA POLITICĂ! Marcel Ciolacu a făcut anunțul în direct: E momentul să…

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Viața actorului Constantin Codrescu depășește orice scenariu de film. Otrăvirea soției de propria mamă, dezvăluită într-un vis ciudat

Cum arată Mihai Mitoșeru după ce a fost infectat cu COVID-19. Prezentatorul TV a slăbit enorm: ”Dieta sigură - stres”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies