Primele declarații ale lui Ciprian Silași după despărțirea de iubita lui! ”Este adevărat! Eu și Diana suntem separați din februarie”! EXCLUSIV

Ciprian Silași a vorbit, în premieră, despre probleme amoroase din viața lui

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

Joi, WOWbizro a prezentat un material șoc pentru fanii Exatlon! Ciprian Silași, unul dintre cei mai apreciați ”războinici”, și, totodată, un îndrăgit cântăreț de muzică populară din zona Sibiului, s-a despărțit de iubita sa, Diana Romanesse, cea cu care avea o relație de mai bine de nouă ani și care i-a dăruit un băiețel.

Zvonurile că Ciprian Silași a pus capăt relației cu iubita au apărut în urmă cu ceva vreme, însă ele au prins contur odată cu lansarea piesei ”Crenguță de lemn uscat”, în versurile căreia fostul ”războinic” lasă să se înțeleagă că s-a despărțit de partenera sa de viață! De alfel, surse din preajma artistului susțineau că el și Diana s-ar fi separat încă de la începutul anului, însă ambii au preferat să păstreze discreția și să nu facă nimic public. Cu toate acestea, Silași a plecat din casa în care a locuit cu mama copilului său și s-ar fi mutat într-unul din apartamentele pe care le deține în Sibiu.

”Am mai trecut prin astfel de probleme. De data aceasta însă a durat cel mai mult. Este singura certitudine”, au vorbit prietenii, care vor să creadă că ”războinicul”.

Citeste si: Acest băiețel vinde chibrituri pe stradă. Pentru ce speră să strângă suma de 400 de lei: „E un copil și are visuri”

Citeste si: Situație uluitoare într-un liceu din România. O fată care a luat nota 9,86 la BAC nu se poate înscrie la facultate! Motivul este halucinant

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre Larisa, noua lui iubită: „Dragostea învinge orice. Noi ne știam dinainte”

fara descriere

Ciprian Silași s-a despărțit de iubită! ”Nu este niciun secret”

Azi, venim însă și confirmarea oficială din partea cântărețului! În premieră pentru WOWbiz.ro, Ciprian Silași s-a despărțit de iubită! ”Nu prea îmi place să vorbesc despre subiectul acesta, eu în general sunt un tip discret. Pe de altă parte nu este niciun secret. Este adevărat! Eu și Diana suntem separați din februarie. Însă, ne vedem destul de des, fiindcă toată lumea știe că noi avem un băiețel minunat, pe Mladin, de care avem grijă împreună”, a declarat vedeta de la Exatlon la emisiunea live ”Ștafeta mixtă”!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate