Despărțire șocantă la Exatlon! După nouă ani, Ciprian Silași i-a spus "ADIO" iubitei! S-a întâmplat în februarie, dar totul a fost ținut secret până acum! EXCLUSIV!

Ciprian Silași s-a separat de Diana, femeia care i-a dăruit un băiețel

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

ȘOC în showbiz! Ciprian Silași, unul dintre cei mai apreciați ”războinici” de la Exatlon, și, totodată, un îndrăgit cântăreț de muzică populară din zona Sibiului, a ajuns la finalul legăturii sale amoroase cu Diana Romanesse!

Ciprian și Diana au trăit o poveste de dragoste mai bine de nouă ani și au împreună un băiețel de opt ani, Mladin, pe care ambii îl iubesc ca pe ochii din cap! ”Este viața mea, nu pot să concep să nu îl văd, nici măcar o zi! Perioada în care am stat fără el în Republica Dominicană a fost cea mai grea pentru mine”, avea să spună Silași la întoarcerea din show-ul de supraviețuire.

Citeste si: Iulian Pîtea, bătut de antrenorul său, până la sânge: „Nu am mai fost om, mi s-au tăiat aripile”

Citeste si: Cât de sexy era Ciprian Silași la 18 ani! Războinicul apare într-o imagine incredibilă realizată în anii 2000

Citeste si: Ciprian Silaşi şi Iulian Pîtea au fost cei mai buni prieteni la Exatlon, dar ce se întâmplă acum între ei! Ce s-a petrecut cu ”războinicii” chiar în urmă cu câteva zile

fara descriere

Ciprian Silași a pus capăt relației cu iubita! ”Războinicul” a plecat de acasă!

Zvonurile că Ciprian Silași a pus capăt relației cu iubita au apărut în urmă cu ceva vreme, însă ele au prins contur odată cu lansarea piesei ”Crenguță de lemn uscat”, în versurile căreia fostul ”războinic” lasă să se înțeleagă că s-a despărțit de partenera sa de viață! De alfel, surse din preajma artistului susțin că el și Diana s-ar fi separat încă din luna februarie, însă ambii au preferat să păstreze discreția și să nu facă nimic public. Cu toate acestea, se pare că Silași ar fi plecat din casa în care a locuit cu mama copilului său și s-ar fi mutat într-unul din apartamentele pe care le deține în Sibiu.

Pe de altă parte, de dragul fiului lor, cei doi au fost văzuți foarte des împreună. Motiv pentru care mulți apropiați de-ai fostului cuplu susțin că tinerii nu vor sta despărțiți la nesfârșit. În premieră pentru WOWbiz.ro, aceștia au dezvăluit că nu este prima oară când  Ciprian și Diana se separă și se tachinează. ”Am mai trecut prin astfel de probleme. De data aceasta însă a durat cel mai mult. Este singura certitudine”, au vorbit prietenii, care vor să creadă că ”războinicul” Ciprian Silași a pus capăt relației cu iubita doar temporar, nu definitiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate