Primele declarații ale lui None de la Puterea dragostei despre împăcarea cu Loredana Chivu! ”Este femeia perfecta” EXCLUSIV

None de la Puterea dragostei a vorbit despre relația pe care o are cu Loredana Chivu

Autor: C.I.

In articol:

Dacă la Puterea dragostei nu și-a găsit jumătatea, None a reușit, dincolo de casa amorului, să aibă lângă el femeia pe care și-a dorit-o! Una frumoasă, sexy și celebră, cam așa poate fi descrisă fosta asistentă TV, Loredana Chivu!

Cei doi au început să iasă împreună pe la începutul lunii aprilie și se părea că totul merge ca pe roate în viața lor. Ca un făcut, nu a fost deloc așa, căci, în general, în cupluri mai intervin și certuri, iar None și Lore nu au făcut nici ei excepție! Astfel că, după Sărbătorile de Paște, în loc să vorbim despre iubire în cazul lor, situația s-a complicat și s-a ajuns la o despărțire fulger.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Hamude de la ”Puterea Dragostei” se apucă de cântat! Primele imagini de la studioul de înregistrare

Citeste si: Brigitte Sfăt a fost bătută crunt de fostul soț: „Am fugit aşa cum eram: mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină”

Citeste si: Andreea Bălan a comis-o la benzinărie! A alimentat cu benzină, în loc să bage motorină! Un angajat i-a sărit în ajutor

None de la Puterea dragostei a spus totul despre Loredana Chivu! ”Mă face fericit”

Din fericire până zilele trecute, când paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins în premieră, în public, pe protagoniști parcă mai îndrăgostiți ca niciodată! None și Loredana se aflau într-un mall din zona Dristor, de unde blonda intenționa să își cumpere câteva

ținute estivale! Frumoasa blondă și fostul idol al femeilor de la Puterea dragostei se comportau ca un cuplu, el era extrem de protector, în timp ce ea era zâmbitoare, semn că, în sfârșit, se putea declara fericită!

O dovadă că lucrurile stau exact așa este aceea că None de la Puterea dragostei a spus totul despre Loredana Chivu, într-o declarație, pentru WOWbiz.ro! ”Avem o relație frumoasă.

Este adevărat, a existat o cumpănă între noi, dar totul este acum doar o amintire. Loredana este femeia perfectă pentru mine, ea este cea care mă face fericit! Mă bucur că există în viața mea”, a declarat fostul concurent din emisiunea prezentată de Andreea Mantea!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies