Primele declarații ale tatălui adoptiv al Sorinei, fetița luată cu mascații! „Când am văzut că e de etnie romă am zis: „Doamne ce..””

Tatăl adoptiv al Sorinei, fetița de opt ani luată cu mascații de lângă familia în care crescuse, a făcut primele declarații. Ce a zis când a aflat că micuța e de etnie romă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Cazul Sorinei, fetița de 8 ani luată cu mascații din sânul familiei care o crescuse până atunci a revoltat întreaga Românie. Mii de oameni și-au exprimat părerea dezaprobatoare înmediul online după ce au văzut imaginile cutremurătoare cu micuța luată pe sus de lângă femeia pe care ea o numea „mamă”.

Citeste si: O femeie însărcinată cu cel de-al treilea copil s-a sinucis din greşeală. Ultimul SMS trimis de ea e cutremurător

Citeste si: Mesajul lui Bogdan Mocanu pentru Ana-Maria, după ce concurenta a fost eliminată de la Puterea Dragostei! Cât de emoționant

Citeste si: Ana-Maria a fost eliminată de la Puterea Dragostei! A părăsit competiția cu ochii în lacrimi, iar Simina a plâns în hohote

fara descriere

Ce a spus tatăl adoptiv al Sorinei, fetița luată cu mascații

Fetița a fost adoptată de o familie stabilită în New York, Statele Unite ale Americii. Gabriel Săcărin, cel care îi va fi de acum tată s-a bucurat enorm când a aflat că micuța este de etnie, pentru că în noua ei țară nimănui nu-i va păsa de acest aspect.

Citeste si: Fetiță de 8 ani, smulsă de mascați din brațele celei care a crescut-o! Scene șocante: „Mami, nu vreau să plec!”

„În urmă cu patru ani, am hotărât să adoptăm un copil din România. Am urmat toţi paşii impuşi de lege, ceruţi de autorităţile americane, dar şi de cele române. Statul american nu-ţi permite să înfiezi un copil până când nu eşti verificat la sânge. Când am văzut că Sorina este de etnie romă, am zis: „Doamne, ce noroc are acest copil pentru că va ajunge la New York, unde culoarea nu contează„. Am venit în România, am mers la Baia de Aramă şi m-am întâlnit cu copilul de 16 ori, dar angajata statului român care ar fi trebuit să mă susţină a pus familiei mele piedici de fiecare dată”, a declarat Gabriel Săcărin pentru adevărul.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate