Alex Bodi
Alex Bodi

Vedete

Primele imagini cu Alex Bodi, după ce a fost eliberat! Cum arată afaceristul după două luni în arest?

Alex Bodi a fost surprins în timp ce ieșea de pe poarta închisorii din Craiova. Afaceristul a fost plasat în arest la domiciliu.

Cu puțin timp în urmă, Alex Bodi a ieșit din închisoare. Potrivit judecătorilor afaceristul urmează să fie plasat în arest la domiciliu, până pe data de 16 ianuarie. Totodată, Alex Bodi a fost surprins în timp ce ieșea de pe poarta închisorii din Craiova.

Citeste si: Avem dovada că Daria Radionova știa că Alex Bodi va fi eliberat! Cum a fost surprinsă rusoaica în urmă cu câteva ore? FOTO

Ulterior, se va decide ce se va întâmpla mai departe cu el.

Afaceristul a mers direct la mașina cu care va merge spre Capitală. Chiar dacă a trebuit să stea două luni în spatele gratilor, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost surprins la fel de prezentabil ca înainte. Acesta era arânjat și îmbrăcat bine.

Citeste si: Lovitură pentru Alex Bodi, în închisoare! Procurorii vor să-l țină închis de Sărbători! Planul afaceristului pentru a scăpa din arest! EXCLUSIV

În urmă cu puțin timp, Alex Bodi a ajuns la locuința sa

În plus, după ce a ieșit de pe poarta închisorii, Alex Bodi nu a dorit să ofere nicio declarație, acesta s-a urcat direct în mașină. În urmă cu puțin timp, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a ajuns la locuința sa. În acest moment Alex Bodi este alături de iubita sa, Daria Radionova.

Alex Bodi
Alex Bodi[Sursa foto: antena3.ro]

Ba mai mult decât atât, actuala iubită i-a pregătit și o surpriză afaceristului. De asemenea, potrivit procedurii, la un moment dat, afaceristul s-a trezit cu poliția în fața casei sale, pentru a fi luat în evidență.

Reamintim că afaceristul a fost implicat într-un dosar de proxemetism și trafic de persoane. Potrivit anchetatorilor, împreună cu alți suspecți transportau victime în Germania, Spania, Italia, Marea Britanie și Elveția, unde erau obligate să practice prostituția în diverse cluburi de noapte. Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme, chiar și violuri.

Sursă: Spynews.ro