Primele imagini cu Liviu Dragnea fără mustață! Cum arată după 5 luni de închisoare

Liviu Dragnea a ajuns în această dimineață la Înalta Curte de Casație și Justiție. A fost prima apariție de după arestare și fiind văzut pentru prima dată fără mustață.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere


In articol:

Fostul lider PSD a încercat să obțină anularea condamnării pe care a primit-o în luna mai. În prima apariție publică de după arestare, Dragnea a apărut fără mustață.

De mai bine de cinci luni, Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova, după ce a fost găsit vinovat în mai multe cazuri de corupție! De atunci, fostul lider PSD este privat de libertate și, conform legii, este vizitat doar săptămânal de cei din familie, în zilele în care i-au fost stabilite întâlnirile. Doar, recent, după aniversarea sa, politicianul a avut parte de o permisie de 24 de ore acasă, unde a stat alături de logodnica, Irina.

Citeste si: Acuzații grave la adresa profesoarei Ștefaniei, fata din Olimp, care s-a sinucis din cauza unei note mici. O fostă elevă a dezvlăuit totul

Citeste si: Lovitură dură pentru Clanul Corduneanu! În 24 de ore au fost săltați doi membri importanți ai clanului de interlopi

Citeste si: Vestea care a paralizat-o pe Andreea Berecleanu! A aflat în direct ce a păţit fiul ei: "Am rămas fără aer şi fără voce"

Șederea la închisoare avea să îl afecteze din punct de vedere fizic pe omul care a condus destinele României în ultimii ani, iar o dovadă în acest sens o reprezintă și ultima lui apariție la Rahova.

fara descriere

fara descriere
Liviu Dragnea, apariție șoc la alegerile prezidențiale 2019! Cât a slăbit fostul lider PSD

Duminică, Liviu Dragnea i-a șocat pe pușcăriași la alegerile prezidențiale 2019, mai ales pe cei care nu l-au mai văzut de multă vreme. Este știut faptul că fostul șef PSD are ”norocul” de a nu da nas în nas cu deținuții permanent, întrucât lucrează de dimineața până seara la atelierul auto al închisorii și nu este prezent prin curtea unității. De data aceasta însă, el a ieșit la plimbare și toată lumea a rămas surprinsă. Surse de la fața locului susțin că Dragnea era cu cinci kilograme mai slab, nu mai avea mustața așa de stufoasă, iar urmele încarcerării erau vizibile pe față, în special în zona ochilor.

Sursa foto: Stoica Ionel/Ovidiu Albu 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate