Acuzații grave la adresa profesoarei Ștefaniei, fata din Olimp, care s-a sinucis din cauza unei note mici. O fostă elevă a dezvlăuit totul

Acuzații grave aduse la adresa profesoarei care ar fi umilit-o pe Ștefania, fata care s-a aruncat de pe un hotel din Olimp.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

In articol:

Moartea Ștefaniei, fata de 15 ani care s-a aruncat în gol de pe un hotel din Olimp, încă rămâne un mister. Nimeni nu știe cu exactitate de ce Ștefania a recurs la un astfel de gest. 

Citeste si: Lovitură dură pentru Clanul Corduneanu! În 24 de ore au fost săltați doi membri importanți ai clanului de interlopi

Citeste si: Scrisoarea unui bucureştean pentru clujeni a devenit virală pe internet: „Să veniţi în Centrul Vechi să învăţaţi cum se face comerţ, provincialilor”

Citeste si: Accident grav în Dâmbovița! Un porc mistreț a spulberat parbrizul unei mașini provocând pagube uriașe

Acuzații grave la adresa porfesoarei care a certat-o pe Ștefania înainte să se sinucidă. O fostă elevă a dezvlăuit totul

Ștefania ar fi fost certată de o profesoară după ce a luat o notă mică la oră. După ce au ieșit la iveală aceste detalii din caz, o fostă elevă a profesoarei Ștefaniei, a publicat un mesaj revoltător pe Facebook. 

Femeia susține că elevii sunt jigniți, fapt ce se întâmpla și în urmă cu zece ani, atunci când ea era elevă la liceul respectiv. 

fara descriere

„Acum, azi, am citit cine se bănuiește că este profesoara. Eu am fost elevă la Liceul Callatis și am avut-o profesoară pe această individă. Pentru că nu eram clasă de real, la fiecare curs de informatică ne jignea, ne umilea, ne numea „proștii școlii” (deși mulți am avut medii de intrare la liceu mai mari decât cei de la mate-info), ne spunea cât suntem de tâmpiți, de insignifianți. La fel făcea și cu elevii de la clasele de mate-info. Au fost numeroase scandaluri pe care le-a generat. Limbajul și comportamentul ei erau abjecte. Încă am un gol în stomac când îmi aduc aminte cum putea să ne vorbească.

(...) Nu pot să cred că și după 10 ani de când am terminat eu liceul, este lăsată să batjocorească și să umilească generații de suflete nevinovate. Rușine tuturor celor care îi permit să se mai afle la vreo catedră!", a scris Marina Simona Zanfir pe Facebook. 

Ștefania s-a aruncat de pe un hotel din Olimp după ce a avut o discuție cu un amic căruia îi spunea că urmează să recurgă la gestul suprem. Amicul a vrut să o oprească, însă nu a putut avea niciun fel de influență asupra fetei care luase deja decizia de multă vreme. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate