Primele imagini cu Philip de la Puterea dragostei după bătaie! Cum s-a fotografiat după scandalul cu Turcu, Cătălin și Andi

Au apărut primele imagini cu Philip de la Puterea dragostei după ce s-ar fi bătut cu Turcu, Andi și Cătălin.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Primele imagini cu Philip de la Puterea dragostei după bătaie! Cum s-a fotografiat după scandalul cu Turcu, Cătălin și Andi


In articol:

Philip de la Puterea dragostei este mai fericit ca niciodată, în ciuda tensiunilor din casa Puterea dragostei. Motivul bucuriei sale este iubita sa, Berna.

Frumoasa blondină a publicat pe contul personal de socializare mai multe fotografii și clipuri alături de Philip. Cei doi sunt zâmbăreți și nimic nu pare să stea în calea fericirii lor, nici scandalul cu Turcu, Andi și Cătălin.

Citeste si: Andra Voloș nu își mai poate vedea deloc mama! Ce durere a avut fosta concurentă de la Puterea dragostei în perioada de Paște?!

Citeste si: Loredana Chivu, prima reacție după ce Andi de la Puterea dragostei a făcut dezvăluiri despre ea: "Dacă adevărul..."

Citeste si: Andi de la Puterea dragostei, înregistrat în timp ce o vorbea de rău de Loredana Chivu: "N-ai ce să stai cu ea, e prea..."

Într-un scurt clipuleț, Philip le face cu ochiul prietenilor virtuali.

Tensiuni între Berna și Philip! Jador a recunoscut tot ce a vorbit cu blondina: „Îmi e frică de discuția asta. Noi suntem...”

Andreea Mantea: Când ai vorbit ultima dată cu Berna?
Jador: Nu știu, nici nu vreau să încep discuția asta, îmi e și frică de ea. Sunt convins că Berna nu avrut să vorbească cu mine cu scop de gagicăreală, pentru că noi suntem amici.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate