Primele imagini cu Simina de la Puterea Dragostei după ce și-a pus fațete dentare! Fosta concurentă e total schimbată

Simina și-a îndeplinit visul de a-și pune fațete dentare. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este toal schimbată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Simina de la Puterea Dragostei a declarat, încă de când se afla în Istanbul și participa la emsiunea care a făcut-o celebră, că își dorea să-și pună fațete. În timpul în care a stat în competiția de la Puterea Dragostei, au fost persoane care au criticat-o pe Simina pentru dantura sa, așa că tânăra vrea acum să rezolve această problema estetică. Frumoasa brunetă și-a îndeplinit, în sfârșit, visul și a afișat un zâmbet nou în filmulețele pe care le-a publicat pe pagina ei de Instagram. Stomatologul ales de Simina este unul celebru în lumea vedetelor.

fara descriere

Dacă Simina nu a anunțat că și-a pus fațete, ci a așteptat ca fanii să observe schimbarea, Raluca a dat-o de gol. În vlog-ul ei de pe YouTube, fosta iubită a lui Ricardo a spus că se bucură că prietena ei și-a pus fațete.

„Visul ei”, a spus Raluca de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei se căsătoresc!

Alex Zănoagă nu a mai așteptat momentul, ci l-a creat! Fostul concurent de la Puterea Dragostei i-a pus Siminei inelul pe deget, iar imaginea a fost făcută publică chiar de Simina, pe rețelele de socializare, iar apoi de iubitul ei, acum viitorul soț!

Revenită în țară, după finală sezonului 1, bruneta a vorbit, în premieră pentru WOWbiz.ro, despre presupusa sarcină: „Să fie clar pentru toată lumea. Nu sunt gravidă, deși poate mi-aș fi dorit să am un copil cu Alex. Îl iubesc, este bărbatul potrivit pentru mine, sprijinul și viața mea. Un copil ar fi fost rodul dragostei noastre, dar momentan, el nu există. Este adevărat, m-am simțit rău în Turcia, dar au fost alte probleme medicale nicidecum o sarcină”, a spus fosta concurență pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate