Primele imagini de la înmormântarea lui Mihai Constantinescu! ”Și cerul îl plânge” FOTO&VIDEO EXCLUSIV

E o zi grea, zi urâtă, mohorâtă! E ziua despărțirii de Mihai Constantinescu, artistul care a încântat atâtea generații.

Autor: C.L., Radu C. Munteanu

In articol:

Update 14.30 S lujba de la biserică s-a încheiat, iar sicriul a fost scos în aplauzele celor prezenți, purtat pe brațe de militari. În spatele sicriului, Simona, soția lui Mihai Constantinescu, mergea cu privirea pierdută. 

Update 13.00 Mihai Constantinescu a fost decorat post mortem cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler. Garda de onoare a stat lângă sicriul acoperit cu drapel și plin de flori tot timpul slujbei. Au fost momente emoționante, la care Simona, soția lui Mihai Constantinescu, a asistat împietrită de durere. 

Update 12.30. Puțin după ora 12.00, slujba de înhumare a început. Au venit să-l însoțească pe ultimul drum mulți artiști, foști colegi de-ai lui Mihai Constantinescu. Printre aceștia, Marius Țeicu, Octavian Ursulescu, Keo, Cornelia Catanga, Horia Moculescu, Silvia Dumitrescu. 

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Marius Țeicu a venit cu soția și a intrat în biserică cu ochii în lacrimi. ”Ne cunoaștem de 55 de ani, de când eram studenți.Vă dați seama ce simt... Eram apropiați, am lucrat enorm împreună...

Mi-e greu să vorbesc de el la trecut, mai ales că am sperat până în ultima secundă”, a spus Marius Țeicu. 

Cornelia Catanga și soțul ei, Aurel Pădureanu au ajuns la biserică. A fost o prezență neașteptată, după ce cântăreața de muzică de petrecere a avut și ea probleme grave de sănătate. ”Mihai Constantinescu a fost un model pentru toate generațiile, suferim cumplit ca a dispărut dintre noi”, a spus Cornelia Catanga. 

 

Silvia Dumitrescu a fost apropiată de Mihai Constantinescu. Artista a venit îmbrobodită, îmbrăcată în negru, plânsă toată, puțină lume a recunoscut-o. 

Astăzi, Mihai Constantinescu este condus de ultimul drum. Îl plâng soția, prietenii și milioanele de fani, ”îl plânge și cerul”, așa cum a spus o fană lângă sicriul cântărețului.

În biserică, nedezlipită de sicriul cu trupul artistul se află soția acestuia, Simona Secrier. Apropiații au venit de la primele ore ale dimineții pentru a aprinde o lumânare și a-și lua rămas bun de la Mihai Constantinescu. Biserica este inundată de o lumină divină, de la candelele aprinse în jurul sicriului.

Mihai Constantinescu este înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar, acolo unde are pregătit un loc de veci de ceva vreme.

Citeste si: Femeile din viața lui Mihai Constantinescu, devastate de durere! Simona: ”E un coșmar”! Imagini exclusive din biserica în care a fost depus artistul

Citeste si: Cel mai bun prieten al lui Mihai Constantinescu, dezvăluiri despre cea mai mare supărare a regretatului artist: "Suferea că nu era respectat cum se cuvine, că nu mai era difuzat"

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a murit Mihai Constantinescu: „Era jale lângă Mihai, pe lângă pat!”

Mihai Constantinescu a murit în urma unui stop cardio-respirator

Mihai Constantinescu a murit marți seara, 29 octombrie, în jurul orelor 19:10. Din primele informații, artistul ar fi făcut un stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale, nu a mai putut fi salvat.

Soția lui Mihai Constantinescu a confirmat deja vestea cea tristă. Din primele informații, el ar fi fost resuscitat timp de 50 de minute de către medici, înainte de a fi pronunțat decesul. „În aceste momente nu pot sa vorbesc. Sunt devastata, distrusa. Este adevarat, Mihai a murit!”, a declarat soția lui Mihai Constantinescu, la scurt timp după decesul acestuia. 

Sunt aproximativ zece ani de când Mihai Constantinescu a început să aibă probleme cardiace. De-a lungul timpului a suferit mai multe intervenţii. În anul 2017 Mihai Constantinescu a trecut printr-o operație pe cord deschis. Intervenţia a durat aproximativ 8 ore. "Intervenția a durat 6 ore, dar m-am întors în sala de operații din cauza unei hemoragii", a spus Mihai Constantin în emisiunea "Răi, da` Buni”.  De altfel, Mihai Constantinescu avea o proteză biologică în locul valvei mitrale, o proteză biologică în poziţie aortică (2018) și a suferit și un accident vascular cerebral.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum era poreclit Mihai Constantinescu încă din copilărie. Puțini știu detalii legate de copilăria regretatului artist

De ce a surprins moartea lui Mihai Constantinescu pe toți apropiații artistului? Motivul pentru care nimeni nu se mai gândea la o nenorocire! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Misty, dărâmată de moartea lui Mihai Constantinescu: „Mi-a luat apărarea atunci când o țară întregă mă judeca”

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

Dezvăluirea momentului despre MIRCEA BADEA! Nimeni nu a știut asta despre el: Prima dată am crezut că e o glumă

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Adrian Alexandrov, întâlnire neașteptată cu fostul soț al Elenei Udrea. Ce au de împărțit

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies