Primul decedat din România, diagnosticat cu COVID-19, suferea de o boală gravă. Medicii se așteptau să moară

Duminică, 22 martie, a fost înregistrat primul deces al unui pacient diagnosticat cu coronavirus, pe teritoriul României: un bărbat în vârstă de 67 de ani.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Primul mort de COVID-19 suferea de o boală gravă
Primul mort de COVID-19 suferea de o boală gravă


In articol:

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, întors de șase zile din Franța, a fost primul pacient diagnosticat cu COVID-19, care a decedat. Atunci când s-a întors în România, medicii se așteptau ca el să devină primul mort infectat al României.

Bărbatul avea cancer pulmonar în fază terminală, iar infectare cu coronavirus n-a făcut altceva decât să-i agraveze starea de sănătate.

Bărbatul locuia în Franţa de aproape 10 ani. Acolo a şi primit vestea că suferă de cancer pulmonar şi că este în fază terminală. A cerut să fie adus în România şi a ajuns pe Aeroportul din Craiova pe data de 6 martie, însoţit de un asistent social francez. La Filiaşi, a fost transportat cu o ambulanţă privată, informează Adevărul.

Citeste si: Maladiile nemiloase care au îngrozit lumea modernă înainte de pandemia de coronavirus! Ce ravagii au făcut Ebola, boala vacii nebune, febra Dengue și gripa aviară!

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Coronavirus. Cum arată formularele pe care trebuie să le completezi în caz că ieși din casă

Citeste si: Lorenzo Sanz, fost preşedinte al Real Madrid, a murit din cauza coronavirusului

Medicii se așteptau la ce este mai rău: „Va fi, cel mai probabil, primul mort infectat al României”

După ce s-a simțit rău și a făcut febră, pe data de 18 martie, testul bărbatul a ieșit pozitiv. Medicii se așteptau ca bărbatul în vârstă de 67 de ani să devină prima victimă din România.

"Pacientul transferat la Craiova este în stare gravă. Este în fază terminală. Va fi, cel mai probabil, primul mort infectat al României", au declarat reprezentanţii DSP Dolj, potrivit sursa citată.

Primul mort de COVID-19 suferea de o boală gravă
Primul mort de COVID-19 suferea de o boală gravă

Primul deces al unui pacient cu coronavirus din România

S-a înregistrat primul deces din cauza virusului COVID-18 pe teritoriul României. 

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, duminică dimineața, 22 martie, că a fost înregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul României. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 67 de ani, care s-a întors în urmă cu șase zile din Franța. 

„A fost înregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul României. Este vorba de pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova. Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer)”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Manuela de la ”Puterea Dragostei” îl pune la punct pe Andrei Poptelecan după ce acesta se laudă cu lucruri care nu s-au petrecut

Fostul iubit al Andreei Mantea vrea să-l distrugă pe pacientul infectat cu coronavirus care i-a scuipat pe medici! Cristi Mitrea e hotărât: „Intru cu parul peste ăla!”

Marcel Vela a vrut să se facă stareț la o mânăstire din Munții Banatului! Ministrul de Interne a devenit al doilea om în stat, după președintele Iohannis, în urma declanșări...

Liviu Dragnea, interzis la amor în închisoare! Irina Tănase nu-l mai poate vizita în camera conjugală din cauza COVID-19

Imagini cu puternic impact emoțional! O copilă maltratează un cățel, aruncându-l în aer și învârtindu-l strâns cu lesa de gât!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies