Vedete

Primul interviu, dupa finala "BRAVO, AI STIL”! Ce va face Silvia cu banii castigati? Aflati la Stirile Kanal D, la 18:45!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Primul interviu, dupa finala "BRAVO, AI STIL”! Ce va face Silvia cu banii castigati? Aflati la Stirile Kanal D, la 18:45!icon photo

Primul interviu, dupa finala "BRAVO, AI STIL”! Ce va face Silvia cu banii castigati? Aflati la Stirile Kanal D in aceasta seara, la 18:45!

Silvia va vorbi despre planurile sale in moda, vacante si surprizele pe care le pregateste pentru fetita ei, micuta Evolette.

Nu ratati un interviu spectaculos cu castigatoarea "Bravo, ai stil! All Stars".

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune