Priveghi cu fast! Interlopii au făcut chetă pentru funeraliile lui Nicu Maharu

Vestea că Nicu Maharu a murit a întristat sute de persoane! Interlopii au făcut chetă pentru a-l înmormânta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

În urmă cu două zile, Nicu Maharu se stingea din viață. Nicu Maharu, supranumit ”Regele petrecerilor”, a murit în urmă cu două nopți, la ora 03:30, în locuința sa. Nicu Maharu a fost cel mai cunoscut în showbiz pentru relația cu Simona Sensual.

Citeste si: Când va fi înmormântat Nicu Maharu! ”Regele petrecerilor” a suferit un atac cerebral. Primele imagini cu sicriul

Mai mult decât atât, interlopii au făcut chetă pentru a-l putea înmormânta pe Nicu Maharu în Ghimpați. Înainte ca acesta să-și dea ultima suflare, în locuința lui a mers un duhovnic. La puțin timp, s-a stins din viață.

Citeste si: El e moștenitorul ”secret” al lui Nicu Maharu! Măhărelu este distrus după moartea tatălui său! Ce anunț a făcut

Ca să aibă parte de o înmormântare ”faraonică”, interlopii au pus mână de la mână. În prima zi de priveghi, foarte multe persoane s-au strâns în jurul lui, ba chiar o parte din prietenii la cataramă ai lui au făcut live pe rețelele de socializare, arătând imagini de la Căminul Cultural din Ghimpați, acolo unde trupul lui este depus. La căpătâiul lui a cântat chiar fratele lui Vali Vijelie, Sandu Vijelie. 

Citeste si: Primele declarații ale Biancăi, fiica lui Nicu Maharu după moartea acestuia! ”Aveai atâtea de rezolvat...”

Trupul neînsuflețit al lui Nicu Maharu a fost depus în Comuna Ghimpați, în județul Giurgiu, la Căminul Cultural. De asemenea, Nicu Maharu va fi înmormântat sâmbătă, la ora 13:00.

La ultima petrecere, Jean de la Craiova a fost cel care i-a cântat. În imaginile de atunci, se vedea clar cum Nicu Maharu era tras la față, slăbit, toate acestea din cauza bolii, conform Cancan.

Sursă video: Sandu Vijelie Facebook


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: