Profețiile lui Nostradamus! Ce se va întâmpla în România anul acesta

Michel de Nostredame sau NOSTRADAMUS, a fost un scriitor și profet din secolul al 16-lea, fiind autoritate globală în domeniul profețiilor. Nostradamus a prezis cele mai importante evenimente istorice, în textele sale enigmatice.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Profețiile lui Nostradamus! Ce se va întâmpla în România anul acesta


In articol:

Nostradumus este profeul cel mai des criticat de unii specialiștii, argumentând că spusele profetului nu au fost traduse corect sau au fost „exploatate” în nenumărate moduri.

Citeste si: Un tânăr de 17 ani s-a căsătorit cu o femeie de 71 de ani. Este terificant ce s-a întâmplat după cinci ani de căsnicie

„Traduceri greșite, interpretări „creative”, scrieri false, povești fictive și decodificarea unui cod inexistent din catrenele sale, toate contribuie la propagarea unor lucrări eronate”, a declarat Brian Dunning, autorul podcast-ului Skeptoid, care i-a criticat pe oamenii care cred în profețiile din catrenele criptice ale prezicătorului.

Cu toae acestea, unele dintre profețiile emise de Nostradamus s-au adeverit. Nostradamus a prezis ascensiunea lui Adolf Hitler în 1933 și Marele Incendiu din Londra din 1666.

Citeste si: Alt divorţ-şoc în România! Nume grele. Pepe şi Raluca Pastramă ies din prim-plan - evz.ro

Citeste si: Pacient cu COVID, uitat în izolator două zile la Ploiești, fără tratament, doar cu masca de oxigen pe față - bzi.ro

Dacă ar fi să credem ce spune prezicătorul, 2020 va fi un an destul de dificil: tensiuni politice, război, schimbarea climei globale.

Citeste si: Fostul iubit al Andreei Mantea şi-a bătut joc de Margherita de la Clejani după ce rezultatele au confirmat că a consumat substanțe interzise: „Pe-asta să nu o mai luați la...”

Mai mult, Nostradamus a prezis că în 2020 va începe al Treilea Război Mondial. „Marele om va fi lovit în plină zi de un fulger”, a scris Nostradamus.

În 2020, Donald Trump ar putea fi demis, ceea ce s-ar putea adeveri, având în vedere că președintele american are probleme, legate de o posibilă punere sub acuzare și demitere de la Casa Albă.

Nostradamus a ami prezis că nivelul mărilor va crește în mod periculos.

Ce a prezis Nostradamus despre România anului 2020

Profețiile lui Nostradamus pentru România vizează o creștere economică fără precedent. În profețiile traduse ale lui Nostradamus, anul 2019 se afla unul a fi lipsit de creștere economică, dar acest lucru se va schimba până în 2028, când România va intra în rândul țărilor ce vor atinge bogăția supremă.

Citeste si: Un vaccin chinez împotriva covid-19 dă rezultate promiţătoare

O profeție ce vizează România susținea că oamenii vor munci din ce în ce mai mult pentru a-și câștiga traiul, dar și că vor apărea noi metode prin care oamenii vor putea comunica.

Abonează-te pe

Citește și:

Începe perioada de aur pentru 4 zodii

Klaus Iohannis A SEMNAT decretul pe loc! Numiri bombă de ultimă oră

Dezastru pentru Adi Minune! Este căutat de mascații DIICOT! Acuzații grave la adresa manelistului. În ce mega-dosar ar fi implicat

Care este, de fapt, motivul pentru care doctorii scriu urât. Există vreo explicație științifică?

Carmen Harra, predicţie pentru 2021. "Vin alte lucruri pentru care suntem total nepregătiţi"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies