Profețiile lui Nostradamus! Ce se va întâmpla în România anul acesta

Michel de Nostredame sau NOSTRADAMUS, a fost un scriitor și profet din secolul al 16-lea, fiind autoritate globală în domeniul profețiilor. Nostradamus a prezis cele mai importante evenimente istorice, în textele sale enigmatice.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Profețiile lui Nostradamus! Ce se va întâmpla în România anul acesta


In articol:

Nostradumus este profeul cel mai des criticat de unii specialiștii, argumentând că spusele profetului nu au fost traduse corect sau au fost „exploatate” în nenumărate moduri.

Citeste si: Un tânăr de 17 ani s-a căsătorit cu o femeie de 71 de ani. Este terificant ce s-a întâmplat după cinci ani de căsnicie

„Traduceri greșite, interpretări „creative”, scrieri false, povești fictive și decodificarea unui cod inexistent din catrenele sale, toate contribuie la propagarea unor lucrări eronate”, a declarat Brian Dunning, autorul podcast-ului Skeptoid, care i-a criticat pe oamenii care cred în profețiile din catrenele criptice ale prezicătorului.

Cu toae acestea, unele dintre profețiile emise de Nostradamus s-au adeverit. Nostradamus a prezis ascensiunea lui Adolf Hitler în 1933 și Marele Incendiu din Londra din 1666.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Dacă ar fi să credem ce spune prezicătorul, 2020 va fi un an destul de dificil: tensiuni politice, război, schimbarea climei globale.

Citeste si: Fostul iubit al Andreei Mantea şi-a bătut joc de Margherita de la Clejani după ce rezultatele au confirmat că a consumat substanțe interzise: „Pe-asta să nu o mai luați la...”

Mai mult, Nostradamus a prezis că în 2020 va începe al Treilea Război Mondial. „Marele om va fi lovit în plină zi de un fulger”, a scris Nostradamus.

În 2020, Donald Trump ar putea fi demis, ceea ce s-ar putea adeveri, având în vedere că președintele american are probleme, legate de o posibilă punere sub acuzare și demitere de la Casa Albă.

Nostradamus a ami prezis că nivelul mărilor va crește în mod periculos.

Ce a prezis Nostradamus despre România anului 2020

Profețiile lui Nostradamus pentru România vizează o creștere economică fără precedent. În profețiile traduse ale lui Nostradamus, anul 2019 se afla unul a fi lipsit de creștere economică, dar acest lucru se va schimba până în 2028, când România va intra în rândul țărilor ce vor atinge bogăția supremă.

Citeste si: Un vaccin chinez împotriva covid-19 dă rezultate promiţătoare

O profeție ce vizează România susținea că oamenii vor munci din ce în ce mai mult pentru a-și câștiga traiul, dar și că vor apărea noi metode prin care oamenii vor putea comunica.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate