Profilerul Mihaela Brooks despre cazul Sorina: ”Familia Șaramăt își traumatizează fiica adoptată prin expunerea în presă. Fata are nevoie de psiholog”

Mihaela Brooks, profilerul român din Canada care a lucrat la ”dosarul paralel” al morții Mădălinei Manole crede că familia Șaramăt a încercat să manipuleze opinia publică și că s-a autoincriminat în cadrul interviului dat pentru stirilekanald.ro.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Mihaela Brooks a analizat interviul dat de soții Șaramăt, cei care au crescut-o pe Sorina, pentru stirilekanald.ro și a venit cu câteva observații legate de afirmațiile acestora. Profilerul din Canada crede că cei doi au comis câteva greșeli care nu îi ajută în cadrul scandalului legat de adopție.

”Autoincriminare - dacă tot acuză și cer verificări pentru intervenții și șpagă, să se anuleze adopția și cei vinovați să plătească, atunci să se facă verificările și la cum au procedat ei în cazul fetiței adoptate

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Imagini cu Sorina din America! Micuța cântă la pian, cu zâmbetul șters

Citeste si: Cazul Sorina. Traseul de la A la Z al fetiței de 8 ani care a ajuns în America! S-a împiedicat de obstacole

Citeste si: Tatăl Denisei Răducu are sufletul distrus, la doi ani de la moartea fiicei! ”Oamenii din jurul ei care au jefuit-o şi au distrus-o”

Minutul 9.00 , cu Autoincriminare începând de la 9.11

"Domne, totul merge pe șpagă, să-nțeleagă... noi cu mari intervenții am putut să o adoptăm pe Andreea, deci ascultați-mă, deci cu mari intervenții la... noi dacă nu dădeam la șefa adopției, la managera de caz, noi nici acum nu... adoptam pe Andreea."
Deci dacă au avut intervenție pentru Andreea, a fost OK să o poata adopta, dar acum acuză familia Săcărin că au avut și ei intervenții pentru adopția Sorinei și nu este corect.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Sorina a plecat în SUA! Mama adoptivă și fetița au părăsit țara duminică dimineață

Cazul Sorina. Prima reacție a asistentei maternale după ce a aflat că fetița poate pleca în SUA! Ce spun acum soții Sărămăt | EXCLUSIV

Cazul Sorina! Asistenții maternali care au îngrijit-o pe micuță timp de 7 ani rup tăcerea! Spun totul despre scandalul care a divizat România EXCLUSIV

Ce a decis Curtea de Apel în cazul adopției Sorinei! S-a aflat și ce se întâmplă cu procuroarea Pițurcă, ce a târât-o pe fetiță

Veste bună pentru români! Izolarea pentru persoanele care vin din străinătate va putea fi înlocuită cu test COVID-19!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies