Prognoza meteo azi, 21 iulie 2021. Temperaturile sunt scădere, iar ploile vor pune stăpânire pe România

Prognoza meteo azi, 21 iulie 2021. Vezi ce temperaturi sunt anunțate pentru ziua de miercuri.

Prognoza meteo azi, 21 iulie 2021
Prognoza meteo azi, 21 iulie 2021[Sursa foto: PixaBay]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Prognoza meteo azi, 21 iulie 2021.

Temperaturile sunt scădere, iar ploile vor pune stăpânire pe România. Vezi care sunt zonele afectate.

Astăzi vor fi averse în nord, în nord-est, în centru și în sud-estul României. Ploile or să apară în a doua parte a zilei, vor fi cu tunete, cu fulgere și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 40-45l/ mp, iar temperaturile vor scădea considerabil.

Prognoza meteo azi, 21 iulie 2021. Vremea pe regiuni

În Dobrogea și Bărăgan va fi soare în prima parte a zilei, iar după amiază vor avea loc mai multe reprize de ploi zgomotoase. La amiază temperaturile vor atinge maxim 29 de grade Celsius.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, ziua de azi aduce averse, instabilitate și se pot strânge cantități mari de apă. Vântul va sufla cu 65km/h. Temperaturile vor atinge maxim 28 de grade la ora amiezii.

Citeste si: Raed Arafat a explicat de ce avertizările RO-Alert de vreme rea ajung, uneori, chiar în timpul producerii lor: „Timpul la dispoziția noastră este scurt”

Prognoza meteo azi, 21 iulie 2021
Prognoza meteo azi, 21 iulie 2021[Sursa foto: PixaBay]

În nordul Moldovei și în Bucovina vor fi averse abundente, fenomene electrice, iar cantitățile de apă pot depăși 45l/mp. Maxima zilei va fi ce 19 grade la Suceava și 23 de grade la Bacău.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

În nordul Transilvaniei și în Maramureș vor fi ploi abundente, iar temperatura maximă nu va depăși 23 de grade Celsius, valoriile fiind extrem de scăzute pentru această perioadă.

În vestul țării vor fi averse, iar temperaturile vor atinge maxim 26 de grade Celsius în Oradea, Arad, Timișoara și Deva.

În Transilvania vor fi averse și ploi zgomotoase, mai ales în a doua parte a zilei. Vântul bate tare în zona înaltă a Meridionalilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade Celsius. Vor fi 23 de grade la Târgu Mureș, 21 de grade la Miercurea Ciuc, 23 de grade la Sibiu și Brașov.

În sud-vestul țării, ploile apar doar sporadic, iar temperaturile vor ajunge la cel mult 29 de grade Celsius.

În sudul țării va fi soare, dar vor apărea și averse în zonele deluroase, dar și în zonele montane înalte. La amiază se vor atinge 27 de grade la Pitești, 28 de grade în Ploiești, 31 de grade în Alexandria și 31 de grade în Giurgiu.

Prognoza meteo azi, 21 iulie 2021. Vremea la mare

La mare, ziua de azi aduce ploi, vântul va sufla cu 50 de km/h și temperaturile sunt în scădere. Vor fi 29 de grade la Mamaia, iar temperatura apei va atinge 27 de grade Celsius.

Citeste si: Efectele ciclonului devastator în România. Meteorologii explică ce urmează să se întâmple în următoarele ore

În Eforie Nord și în Costinești vor fi maxim 29 de grade, iar temperatura apei va atinge maxim 27 de grade Celsius. 

În Neptun și Vama Veche, la ora amiezii, se vor atinge maxim 28 de grade, iar apa va măsura temperatura de maxim 26 de grade Celsius.

Prognoza meteo azi, 21 iulie 2021. Vremea la munte

La munte, ziua de azi aduce ploi torențiale, fenomene electrice, condiții de grindină, vânt puternic, mai ales pe crestele Carpaților Meridionali, iar temperaturile vor continua să scadă. 

La Stâna de Vale vor fi maxim 17 grade Celsius, în Semenic vor fi 14 grade, în Păltiniș se vor înregista 16 grade, în Predeal vor și maxim 17 grade, iar în Ceahlău se vor înregistra 11 grade Celsius.

Prognoza meteo azi, 21 iulie 2021. Vremea în București

Astăzi în Capitală, vor fi averse cu fenomene electrice în a doua parte a zilei. Se răcorește treptat, iar la amiază temperatura va atinge maxim 29 de grade Celsius. La noapte temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade Celsius.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Cîțu, avertisment pentru autoritățile locale din zonele afectate de inundații: „Să cântărească bine când spun că totul este sub control!”

Efectele ciclonului devastator în România. Meteorologii explică ce urmează să se întâmple în următoarele ore

Viitura nu îi sperie pe românii aflați la furat în Germania! Mai mulți concetățeni au profitat de inundații și au golit casele oamenilor

In aceasta noapte, 4 zodii au scapat de probleme

Vine sfârşitul lumii! Prăpăd în cea mai rece regiune a Planetei. Imaginile sunt apocalitice

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Alertă mondială. Viruși străvechi vor fi eliberați. Ce e grupul celor 28?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies