Prognoza meteo pe două săptămâni! Vești proaste de la meteorologi

Meteorologii vin cu vești proaste, după ce s-au atins luni temperaturi maxime de 27 de grade Celsius. Iată cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, pentru fiecare zonă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a anunțat cum va fi vremea între 18 martie și 31 martie 2019.


In articol:

După câteva zile în care valorile termice au fost extrem de plăcute, iată cum va fi vremea în săptămânile următoare, pentru fiecare zonă a țării.

BANAT

Vremea se va răci până în 21 martie, astfel că temperaturile maxime se vor situa în medie între 10 și 14 grade. În intervalul 21 - 23 martie, valorile termice vor crește din nou, cu medii ce vor ajunge la 13-15 grade, apoi vor scădea spre 9-11 grade și nu vor mai avea variații semnificative.

Noaptea, temperaturile vor scădea de la 6-8 grade spre valori medii de 0-2 grade în jurul datei de 21 martie și ulterior vor avea mici oscilații. Temporar, vor fi ploi în intervalele 18 - 21 martie și 24 - 31 martie.

Citeste si: Câtă nesimțire! Gestul oribil făcut de un vatman, fix lângă un tramvai, de față cu lumea: "WC-ul era la 30 de metri"

Citeste si: Localitatea în care nașterile sunt interzise. Gravidele, nevoite să călătorească în travaliu

Citeste si: Meteo. Cum va fi vremea: Temperaturi ridicate în toată țara

CRIŞANA

Vremea se va răci semnificativ în intervalul 19 - 21 martie, când media regională a maximelor va fi în jur de 10 grade. Până în 23 martie se va încălzi, spre valori medii de 12-14 grade, apoi se va răci din nou și temperatura nu va mai avea variații notabile, maximele urmând a se situa între 10 și 12 grade.

Temperaturile minime vor scădea și ele, de la medii de 6 grade spre -2 - 0 grade în 21 martie, apoi vor consemna o ușoară revenire, spre 2 grade la sfârșitul primei săptămâni, iar în cea de a doua săptămână se vor menține la medii de -2-0 grade. Temporar, vor fi ploi, cu probabilitate mai mare în intervalul 18 - 21 martie și în mare parte din a doua săptămână.

Citeste si: Veste teribilă! Iarna vine cu cel mai prost anunț. Alertă la Palatul Victoria - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

TRANSILVANIA

Temperaturile vor scădea semnificativ în următoarele zile, de la maxime în medie de 20 de grade, la valori în jur de 8 grade. În intervalul 20 - 23 martie se va mai încălzi, spre maxime de 10-11 grade, iar în a doua săptămână vor fi variații ușoare între 6 și 10 grade.

Minimele vor crește ușor în primele nopți, până la medii de 2-4 grade, iar din 20 martie vor avea o tendință de scădere și se vor situa, în medie, între -4 și 0 grade. Temporar, vor fi precipitații în majoritatea zilelor, cu o probabilitate mai mare în 19 și 20 martie și din nou în intervalul 24 - 31 martie.

MARAMUREŞ

Media temperaturilor maxime va fi în scădere semnificativă în primele zile, de la 17-18 grade spre 8-9 grade, în 21 martie. În 22 și 23 martie, se va încălzi ușor, ca ulterior să se răcească din nou, iar valorile termice maxime să oscileze între 6 și 10 grade.

Media temperaturilor minime va fi în scădere în primele nopți, de la 4 grade până la -2 grade și ulterior va avea ușoare variații între -2 și 2 grade. Precipitațiile vor fi posibile în majoritatea zilelor din intervalul de prognoză.

MOLDOVA

Vremea va intra într-un proces de răcire accentuată, astfel că mediile temperaturilor maxime vor ajunge la 8-10 grade în 20 martie, pornind de la 20-21 de grade. După această dată și până la finalul intervalului nu vor mai fi variații notabile, iar mediile maximelor se vor situa între 6 și 10 grade.

Media temperaturilor minime va fi cuprinsă între 0 și 4 grade în prima săptămână, cu ușoare creșteri și scăderi, iar în a doua săptămână se vor menține în general scăzute, cu valori între -2 și 0 grade. Precipitațiile vor fi în general puține și slabe cantitativ, iar probabilitatea de apariție va fi mai ridicată în intervalul 25 – 31 martie.

DOBROGEA

În prima zi de prognoză vremea va fi deosebit de caldă, cu o medie a temperaturilor maxime în jurul a 16 grade. Ulterior se va răci, chiar semnificativ în primele trei zile, astfel că maximele vor avea valori care se vor situa în medie între 8 și 10 grade.

Temperaturile minime vor fi ridicate în intervalul 18 – 20 martie, cu medii între 6 și 8 grade, însă vor marca o scădere ușoară până la sfârșitul intervalului de prognoză, spre valori medii de 2-3 grade.
Temporar, vor fi ploi slabe cantitativ, cu o probabilitate mai mare de apariție în a doua săptămână.

MUNTENIA

În intervalul 18-20 martie, vremea se va răci accentuat, astfel că, de la valori medii ale temperaturilor maxime de 21-22 de grade, se va ajunge la 11-12 grade. După acest interval și până în 31 martie, temperaturile nu vor mai avea variații semnificative și vor oscila ușor între 10 și 14 grade.

Mediile minimelor vor contura o curbă a creșterii spre valori de 5-6 grade în 19 și 20 martie, însă vor marca o scădere ulterior, spre -2-0 grade. Temporar, vor fi ploi, mai însemnate cantitativ în intervalul 19 - 21 martie și pe arii mai extinse în intervalul 24 - 30 martie.

Temperaturile scad semnificativ în Oltenia

OLTENIA

Vremea va fi deosebit de caldă în prima zi de prognoză, când maximele vor atinge în medie 22 de grade, însă vor scădea brusc, spre valori de 12 grade, în 20 martie. În intervalul 21 – 23 martie vor mai crește puțin, spre 14 grade, iar ulterior, până la finalul intervalului, vor fi în limitele a 10-12 grade.

Mediile minimelor vor fi ridicate în primele două nopți, la valori de 5-6 grade, apoi vor scădea spre valori de 2 grade în 22 martie, iar în intervalul 23 – 31 martie se vor situa între 0 și 2 grade. Temporar, vor fi precipitații cu o probabilitate mai mare în zilele de 19, 20 și 21 martie, apoi pe arii restrânse în intervalul 24 – 30 martie.

LA MUNTE

Vremea se va răci semnificativ în primele zile de prognoză, respectiv până în 20 martie, când se vor atinge valori medii ale temperaturilor maxime de 0 grade, în condițiile în care săptămâna va debuta cu valori de 10 grade.

În intervalul 21 – 31 martie, valorile maxime vor oscila ușor între -2 și 2 grade. Minimele vor fi în continuă scădere, bruscă în primele nopți, de la medii de 2 grade, până la -6 grade în 21 martie, apoi ușoară, spre valori de -8 grade. Temporar, vor fi ploi, cu o probabilitate mai mare în intervalele 18 – 21 martie și 24 – 31 martie.

Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Horoscop 25 noiembrie. O zodie este trădată azi: Nu te lua după bârfe

Cel mai crocant pui Shanghai. Rețeta rapidă. E delicios și se prepară în doar câteva minute

Meteo pe o lună! Cum va fi vremea în perioada 4 martie - 1 aprilie

Meteo 11 - 24 martie și prognoza specială pentru Municipiul București

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies