Prognoza meteo vine cu un cod de vreme rece. Se anunță zăpadă de 14 cm!

Pronogza meteo pentru următoarea perioadă este neobișnuită pentru acest moment din an, fiind la sfârșitul primei luni a primăverii. 

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Prognoza meteo vine cu un cod de vreme rece. Se anunță zăpadă de 14 cm!


In articol:

Conform informațiilor oferite de pronoza meteo, în București se răcește brusc și se vor înregistra precipitații sub formă de ninsoare.

Citeste si: Puterea Dragostei 23 martie: Cătălin și Turcu, ceartă aprinsă: "Ești pervers și nu-mi place!"

Citeste si: Crimă teribilă în București. Clanul Iordan, implicat în vestea momentului

Citeste si: O femeie care a refuzat să stea în carantină, imobilizată de polițiști și luată cu forța de pe stradă |VIDEO

Vântul va sufla moderat, temporar cu unele intensificări ce vor atinge la rafală viteze de 40…50 km/h. Temperatura maximă va fi de 9…11 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad.

Prognoza meteo: Zăpadă de 14 cm!!

Vremea se va menține închisă și va deveni deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii martie. Temperatura maximă va fi de 2…4 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.

Temporar vor fi precipitații, în cursul zilei de luni sub formă de ninsoare, lapoviță și trecător ploaie, apoi doar ninsoare.

Citeste si: Interlopul venit de la Milano care a refuzat autoizolarea, în fața căruia au stat drepți cinci polițiști, îl critică pe Klaus Iohannis: „Toți președinții statelor UE oferă bani populației și al nostru ne urează multă sănătate”

Citeste si: Guvernul a început să producă măști de protecție respiratorie "acasă" la Bianca Drăgușanu! O fabrică din Călan s-a respecializat

Citeste si: Ce fac Cristi Borcea și Valentina Pelinel în izolarea la domiciliu impusă de coronavirus: „Timp de calitate petrecut cu copiii și familia, de activități simple împreună”

Citeste si: Mama polițistă a lui Beyonce de România se simte importantă în timpul pandemiei de coronavirus: „Acum e bună Jandarmeria? Poliția? Nu e proastă? Nu-i degeaba?”

Stratul de zăpadă depus la finalul intervalului va fi neuniform, cu grosimi de aproximativ 8…14 cm. Vântul va avea intensificări cu viteze la rafală, în general, de 55…65 km/h, viscolind temporar ninsoarea.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate