Proiect bombă pentru Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei”! ”Deja am început filmările, este ceva... extraordinar”

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” sunt, de ceva vreme, din ce în ce mai discreți când vine vorba de aparițiile lor publice. Cu toate acestea, reporterii WOWbiz.ro au aflat că motivul discreției lor este legat de bomba pe care o pregătesc.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Visul din copilărie al frumoasei larisa de la ”Puterea Dragostei” era să devină o artistă completă. Și, pare-se, alături de Adrian, și el fost concurent la ”Puterea Dragostei”, visul ei devine realitate.

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, imagine HOT! Fosta concurentă și-a lăsat la vedere tatuajele

Citeste si: Fanii Puterea dragostei în stare de șoc! S-au despărțit! Ea a pierdut sarcina, iar relația lor s-a destrămat

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, acțiuni caritabile pentru copii!

Pasionat la rândul său de actorie, Adrian de la ”Puterea Dragostei” și Larisa au reușit să devină actori într-o producție independentă, un viitor serial TV. ”Este un serial ce se bazează pe realitate în mare măsura (iubire interzisă, imposibila) și are ca și finalitate rezolvarea misterelor, problemelor și trăirea fericirii, mai ales că nimic în lumea asta nu e atât de negru precum pare”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Bucuria fostei concurente de la ”Puterea Dragostei este cu atât mai mare cu cât, alături de Adrian, Larisa își petrece mai toată ziua pe platourile de filmare. ”Unul dintre personajele principale este Adrian, care joacă rolul unui personaj bogat care își dorește totul, iar rolul meu - îmi păstrez numele chiar și în serial- este unul al unei femei care are totul, cu excepția unui singur! Proiectul este unul în desfășurare și ne dorim, atât eu cât și echipa întreaga, să fie unul de succes mai ales că are posibilitatea să influențeze viața oamenilor în bine. Atât eu cât și Adrian ne bucurăm că am fost cooptați în acest serial, mai ales că ne doream să întâlnim o asemenea provocare, una care chiar poate să producă o schimbare uriașă în viața noastră”, ne-a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-au asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-a asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel, cei doi discutând, în repetate rânduri, în intimitate, despre căsătorie. ”Este un om lângă care îmi doresc să experimentez viața la un alt nivel și el știe cel mai bine să mă învețe ce înseamnă să fim o familie pentru că avem aceleași sentimente de iubire unul față de celălalt! Nu m-am gândit până acum să ma recăsătoresc  (dar el înainte de a fi iubitul meu, viitorul meu soț etc., îmi este un prieten  - iar pentru mine acest lucru este foarte important pentru că pot vorbi cu el despre absolut orice, fără rețineri, și fără să cred că mă va judeca) însă noi vorbim destul de des despre acest subiect și cu siguranță se va întâmpla și nunta!!! Iar cei care ne comentează relația, care este una mult mai profundă decât ceea ce se vede, ar fi indicat să știe faptul ca o iubire sinceră niciodată nu poate fi descrisă prin cuvinte, ci doar timpul îmi va dovedi cuvintele spuse acum de mine”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei” .

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate