Promo puterea dragostei. Andreea Mantea descalifică un concurent: „Sunt de acord”

Andreea Mantea anunță schimbări la Puterea dragostei.

Autor: M.V.

In articol:

Andreea Mantea descalifică un concurent de la Puterea dragostei
Andreea Mantea descalifică un concurent de la Puterea dragostei

În urma neregulilor din ultimele săptămâni, Andreea Mantea a anunțat în această seară că se schimbă regulile de la Puterea dragostei.

Scandalurile din casa dragostei nu au rămas neobservate, iar în ediția de duminică, lucrurile vor căpăta o turnură neașteptată.

Livian și Andreea continuă discuțiile în contradictoriu, după ce sâmbătă tatăl lui Livian a intervenit și s-a luat de aproape toate concurentele din casa Puterea dragostei.

„Ce caracter are tatăl tău la 50 de ani, ce educație, tatăl tău mi-a pronunțat numele! Stai liniștit că te rezolv eu pe tine, că văd că... Și pe tine și pe tatăl tău ”, tună și fulgeră Andreea Pirui, iar Livian intervine imediat.

Citeste si: Favoriții săptămânii la Puterea dragostei! Anunțul Andreei Mantea l-a scos din minți pe Bogdan Mocanu

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Scandal monstru la Puterea dragostei! Nelson Mondialu' le-a pus la punct pe Bia și pe Andreea: „Disperatelor...”

Citeste si: Dezvăluiri bombă! Alex Zănoagă poate lua foc din cauza Siminei de la Puterea dragostei! Cine este bărbatul care a ajutat-o cu adevărat pe brunetă să primească un rol într-un serial online

„Nu mai vorbi urât de tata. Dacă mă ameninți, stai să mă ameninți pentru ceva. Cu toate încep ”, spune și Livian nervos.

Bianca a întârziat la gală. Ce le-a spus colegilor Andreei Mantea

„Am un anunț extrem de important de făcut, pentru toată lumea. Se va schimba regulamentul acestei emisiuni. Va trebui să respectați niște reguli. Va fi o nouă regulă. Dacă nu, ne luăm la revedere. Mi se vor îndeplini dorințele, ca la peștișorul de aur. Una din ele va fi să elimin pe cine vreau eu. Cum e Bianca, vii când vrei aici? Așa mi-au transmis colegii că le-ai spus ”, a anunțat Andreea Mantea, după ce a văzut că Bianca lipsește de pe scaunul său.

„Da, așa am spus ”, spune Bianca stânjenită de situație.

„Ne luăm la revedere prin descalificare”, mai spune Andreea Mantea, iar Bianca este auzită cum spune: „Sunt de acord”, în timp ce Livian este extrem de neliniștit.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Favoriții săptămânii la Puterea dragostei! Anunțul Andreei Mantea l-a scos din minți pe Bogdan Mocanu

Scandal monstru la Puterea dragostei! Nelson Mondialu' le-a pus la punct pe Bia și pe Andreea: „Disperatelor...”

Dezvăluiri bombă! Alex Zănoagă poate lua foc din cauza Siminei de la Puterea dragostei! Cine este bărbatul care a ajutat-o cu adevărat pe brunetă să primească un rol într-un...

Ziua de mâine va aduce rezolvarea problemelor pentru 7 nativi

ȘOCUL ANULUI despre Pfizer! Experimentul făcut în direct în România

BOMBA! Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac. Detalii incendiare ies la suprafață

BOMBĂ! DISPARE FACEBOOK. Mișcarea pregătită în secret de Zuckerberg

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies