"Protectorul” Danielei Crudu şi-a făcut operaţii estetice la 62 de ani! Transformarea incredibilă a milionarului Ioan Neculaie!

Cel despre care s-a spus că ar fi “protectorul” Danielei Crudu, milionarul Ioan Neculaie, şi-a făcut operaţii estetice la 62 de ani

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Daniela Crudu

“Protectorul” Danielei Crudu şi-a făcut operaţii estetice, după cum se poate vedea dintr-o fotografie recentă a afaceristului Ioan Neculaie, creditat de Forbes cu o avere de 30 milioane de euro. “Ioan Neculaie a decis că are nevoie de o schimbare radicală după ce a petrecut șase luni în spatele gratiilor și a mers la medicul estetician pentru a-și face câteva schimbări. Acesta și-a injectat botox pentru a scăpa de riduri, și-a vopsit părul și și-a lăsat barba să crească.”, a relatat fanatik.ro.Ioan Neculaie

Citeste si: Daniela Crudu, ipostaze intime cu o ispită de la Insula. Adevărul din spatele fotografiilor

Citeste si: Daniela Crudu îşi roade unghiile de invidie pentru că a ratat ocazia de a fi mireasă! Gabriel Oprea Jr a făcut nuntă cu femeia cu care a înlocuit-o pe asistenta tv! FOTO

Citeste si: Ce bine că l-a părăsit Daniela Crudu! Fiul lui Gabriel Oprea face nuntă cu bomba sexy pe care a cucerit-o după ce a fost pus pe liber de Cruduţa!

Ioan Neculaie (62 de ani) a fost arestat în noiembrie 2017, după ce Curtea de Apel Brașov l-a condamnat definitiv la închisoare pentru un an și șase luni, prin contopirea a doua sentințe cu suspendare, pentru omor din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Ioan Neculaie a tras cu pistolul în cauciucurile propriei mașini atunci când a observat că un angajat nu i-a reparat mai repede o pană. (vezi cum a pozat Daniela Crudu goală, în braţele unei ispite)

Ioan Neculaie

"Protectorul” Danielei Crudu şi-a făcut operaţii estetice. Ioan Neculaie a încercat să fugă din România 

Restul de un an și jumătate de închisoare a fost o pedeapsă pentru implicarea acestuia într-un accident de muncă mortal petrecut pe platforma uzinei pe care o deținea. Acesta a încercat să fugă din România și a fost dat în urmărire generală după ce acesta dispăruse de la domiciliu în condițiile în care urma să fie încarcerat. Ioan Neculaie a fost prins după o zi la punctul de tragere a frontierei Giurgiu.

Daniela Crudu

Presa a relatat că afaceristul brasovean ar fi avut o relatie cu Daniela Crudu. Dincolo de cadourile pe care, se pare, milionarul i le-ar fi oferit Crudutei, presa a mai scris ca afaceristul ar fi plimbat-o pe bruneta cu avionul personal. Fotografiile postate de Daniela pe pagina ei de socializare au dat-o de gol, în plus, ea a si fost surprinsa de paparazzii in Brasov, la una dintre locuintele milionarului, imbracata destul de sumar.  Mai mult, în 2015, numele Danielie Crudu a aparut in niste stenograme, in care Neculaie sustinea ca ar fi avut parte, in trecut, de compania ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate