Proteste în toată țara pentru Sorina, înainte de procesul pentru anularea adopției

Proteste în toată țara înainte de procesul prin care soții Șaramăț cer ca adopția Sorinei să fie anulată.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Procesul în care soții Șaramăț au solicitat anularea adopției Sorinei de către soții Săcărin a fost din nou amânat. Zilele care au precedat ședința au fost însă marcate de proteste în toată țara organizate de către cei care susțin că fata ar trebui să se întoarcă în România.

Câteva sute de oameni au ieșit, zilele trecute pe străzi cu pancarte prin care solicitau autorităților să anuleze adopția Sorinei și să repatrieze fata care în prezent se află în Statele Unite ale Americii. Protestatarii s-au organizat pe rețele de socializare, acolo unde au fost postate mii de mesaje de susținere a familiei Șaramăț.

Citeste si: Un nou caz de dispariție. Doi părinți din Cluj își caută cu disperare fetița de 13 ani de mai bine de 12 ore

Citeste si: Mesajul cutremurător al familiei Șărămăt! Asistenții maternali Mariana și Vasile s-au filmat cu lacrimi în ochi: ”Sorina, sora ta nu vrea să meargă la școală fără tine! De ziua ei se aștepta s-o suni!” VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Gata! Totul s-a terminat pentru asistenții maternali ai Sorinei! Fetița nu se mai întoarce în țară

Oamenii au ieșit în stradă în București, Bacău, Târgu Jiu sau Baia de Aramă, localitate din care a fost luată micuța. La Bacău, protestul a fost organizat de Alianța pentru Unitatea Rromilor și a avut loc pe treptele Prefecturii Bacău. La Baia de Aramă s-au strigat sloganuri precum: ”Anulați dopția, că Sorina nu vă vrea”, ”Sorina a fost furatp, nicidecum abandonată”, ”Noi suntem uniți, nu suntem plătiți”, ”Sorina, te iubim”.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Fotografii: Arhiva personală / Realitatea de Bacau

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate