Provocare maximă la “Bravo, ai Stil! Celebrities”! Ilinca Vandici: “În această seară avem o mare supriză pentru concurente!”

O ediție incendiară “Bravo, ai Stil! Celebrities” se anunță în această seară, de la ora 23:00, la Kanal D.

Autor: Radu Constantin

Bătălia stilistică pentru titlul suprem continuă pentru cele nouă concurente, și fiecare dintre ele luptă cu îndârjire pentru a demonstra că este cea mai bună și că merită aprecierea juraților dar și a publicului.

Conceptul serii, “Paris Fashion Week”, le provoacă pe frumoasele concurente să dea totul pentru a-și “doborî” adversarele, iar styling-ul pe care îl vor prezenta, dar și momentele artistice trebuie să fie unice.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Andreea Tonciu, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: “Mă duc să mă cert cu cineva!”

Citeste si: Andreea Tonciu o atacă dur pe Calina, la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Faci pe mironosița și ți-o spun în fața întregii țări”

Citeste si: În această seară, NOSFE, invitat special la “Bravo, ai Stil! Celebrities”

“Va fi o seară magică, la ”Bravo, ai Stil! Celebrities”, iar fetele au foarte mari  emoții. Toate se tem de eliminare, iar în această seară avem o mare supriză pentru concurente, dar și pentru telespectatorii show-ului.  Vă invit să fiți cu ochii pe noi!”, a spus Ilinca Vandici.

 Ținute și momente spectaculoase, controverse între concurente și un spectacol unic vă așteaptă în această seară, de la ora 23:00, la “Bravo, ai Stil! Celebrities”, emisiune prezentată de Ilinca Vandici, la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies