Puterea Dragostei: Bogdan Mocanu a luat atitudine și a umilit-o grav pe Roxana! Ce crede, cu adevărat, despre ea: „Te împart alții”

Puterea Dragostei: Bogdan Mocanu a luat în sfârșit atitudine. Și-a făcut curaj și a umilit-o pe Roxana, spunându-i tot ce avea pe suflet și ce crede despre ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bogdan Mocanu șli-a arătat încă de la intrarea în competiție interesul față de Roxana. Ea a acceptat atenția lui, încercânt totuți să-l țină la distanță. Concurenții din casa Puterea Dragostei ai încercat de multe ori să vorbească cu el și să-i spună că fosta iubită a lui Andy nu va forma niciodată un cuplu oficial cu el și că doar se joacă. El, însă, a continuat să spere că o va cuceri, dând dovadă de foarte multă perseverență.

Imaginile din promo-ul Puterea Dragostei au arătat, însă, și o altă față a lui Bogdan Mocanu. Roxana s-a așezat cu capul în brațele lui Alexandru Bobicioiu, conștientă că îl va supăra pe Bogdan, și a fost protagonista unor scene tandre cu Jador.

Ediția de marți, 16 aprilie, orele 17:00, a emisiunii Puterea Dragostei se anunță a fi una plină de suspans și schimburi neașteptate de replici. 

Citeste si: ȘOCANT! "Roxana este ispită la Puterea dragostei! Se joacă, îi place să strice cupluri" EXCLUSIV

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei, adevărul despre motivul pentru care a bătut-o pe Roxana: „Uite la ce s-a ajuns din cauza ei!”

fara descriere

Bogdan Mocanu a izbucnit și a făcut-o praf pe Roxana de la Puterea Dragostei 

„Ce ai, Mocanu? Ești deranajat că a dormit Roxana în brațele lui Jador?”, l-a întrebat Andreea Mantea pe Bogdan. Vizibil afectat, el a dat totuși un răspuns negativ.

„Roxana, fii serioasă”, i-a spus Bogdan Roxanei la un momenmt dat, dar ea preferat să râdă și să nu ia în serios supărarea lui, fapt ce l-a enervat la culme pe tânărul sportiv.

„Hai că deja mă iei la mișto, Roxana!”, a izbucnit el.

„Nu e niciun mișto, dar eu nu stau să mă rog de tine, ești prea supărăcios!”, a replicat ea imediat.

„Nici măcar nu simt că te împart eu cu alții, am impresia că te împart alții cu mine. Așa mă simt acuma”, a spus el.

„Asta crezi tu și vezi că deja vorbești foarte urât”, s-a apărat Roxana.

„Vorbesc urât? Ce faci tu este foarte urât!”, a spus el.

fara descriere

Roxana l-a îndedmnat să-și vadă de treaba lui dacă nu poate să treacă peste gesturile ei, iar Mocanu i-a făcut semnul de „la revedere”. Ricardo a mers la el și l-a felicitat pentru că, în sfârșit, a luat atitudine și a pus-o pe Roxana la punct, demonstrând că nu este un „fraierică”, așa cum spusese Simina.

„Cu oricine, cu toată casa eram dispus să mă cert, împreună cu ea împotriva tuturor. Nu aveam nicio problemă, dar când se întoarce și ea împotiva mea...” , a mai spus el, înainte de a se ridica și a pleca. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate