Puterea Dragostei. Hamude continuă războiul cu Raluca și Ricardo: "Plânge la comandă, leșină la comandă, face atacuri de panică"

Hamude continuă războiul de la distanță cu Raluca și Ricardo.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Concurentul eliminat de la Puterea Dragostei o acuză pe Raluca Munte că se preface în emisiune pentru a lua voturi de la telespectatori.

Hamude spune despre Raluca și Ricardo că l-au lucrat pe la spate.

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, mesaj acid pentru Hamude: "E mincinos și cu strategii! Îl punea pe Adrian să..."

Mesajul lui Hamude despre Raluca și Ricardo de la Puterea Dragostei

"La un moment dat, aceasta Raluca si acest Ricardo au spus ca ei isi asuma ca ei erau în acele poze în care apar împreună în afara casei. Ulterior, când doamna Andreea a spus că pozele nu sunt făcute din față și ei nu vor putea fi descalificați pentru ca nu putem dovedi clar oamenilor de acasa, au început să nege că erau ei în acele poze. Unde este acea demnitate, despre care vorbim atunci când ei râdeau tuturor în față, inclusiv telespectatorilor, susținătorilor, și făceau mișto de toată lumea? Despre ce vorbim, despre o persoană care plânge la comandă, leșină la comandă, se preface la comandă, că face atacuri de panica? Nu sunt eu cel mai sfânt om, nu sunt eu cel mai perfect om, dar am o demnitate și o coloană. Raluca și Ricardo susțineau că ei vor să se descalifice, că nu mai rezistă, că nu mai pot sub orice formă. Vor să fie descalificati și, atunci când au apărut pozele cu ei, au început să nege că sunt e.i o dovadă clară că ei își doresc să fie doar în emisiune, despre ce vorbim?

Citeste si: Hamude, primele declarații după eliminare! Le-a făcut praf pe Raluca și Simina


Voi sunteți susținătorii și voi judecați, eu mi-am dorit din suflet să plec acasă pentru că nu mai găseam loc lângă astfel de anumite persoane, nu toate însă. Am fost dezamăgit doar de Raluca și Ricardo, nimeni altcineva, pentru că Ricardo stătea cu mine în cameră și putea să mă întrebe: 'prietenul meu, îți dorești să pleci acasă cu adevărat?' și eu i-aș fi spus 'da!. Atunci el imi spunea ok, eu am să te votez pentru că asta îți dorești. Raluca, înainte de vot, se purta ca și cum ne înțelegem foarte bine, foarte frumos, și la vot: 'îți dau un vot' și spune că ea s-a săturat de minciunile mele. Care? Să fim serioși! Vă mulțumesc că v-ați făcut timp să citiți această postare.

Aaaa si daca vrea dovezi despre acel hotel, poate suna chiar acolo sa puna intrebari legate de acest lucru, si daca este cazul, se poate face dovada si prin acte, domnisoara Raluca!!!", a scris Hamude pe pagina lui de Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate