Radar de decolteuri de Mircea N Stoian! ”Pe primele locuri la capitolul „balcoane” expuse la stradă a fost Adina Halas si...”

Imagini exclusive cu "înaintările" vedetelor de la cea mai tare petrecere a săptămânii trecute

În 28 ani de presă, în care am pus la murat în cămara minţii vreo câteva mii de petreceri, am constatat că una dintre constanta sindrofiilor cu scârţ este prezenţa decolteurilor. Cât mai adânci şi cu vedere generoasă, ca programul de pensii, la sânii din dotare. Indiferent că poartă 0,5 la sutien, sau că ies afară din sus numitul accesoriu feminin, precum căprioarele la lins sare, iarna, sau puii de vrabie din cuib, mai toate vedetele îşi exhibă balcoanele, cu sau fără silicoane, cu o frenezie demnă de o cauză  mai bună.

Acum, chiar dacă voi da apă la moara vorbelor hater-ilor de pe net, nu pot să nu remarc faptul că şi aseară, la premiile ”Radar de media”, decernate în complexul de evenimente Ambasad’Or, sânii mari sau mici, sub formă de mere, pere, bretele, găletuşe de smântână sau plasturi au fost la mare cinste. Aşa că, pentru o zi, rubrica ”Radar de vedete” se va transforma în rubricuţa ”Radar de sâni”. (întră să vezi ce a scris Mircea N Stoian despre ”Măcelarii” de vedete)

Consideraţi de megaspecialistul în comunicare nonverbală Joseph Messinger drept sediul simbolic al sexualităţii, puşi de Freud la loc de cinste pe panoplia refulărilor psihanalitice, sânii sunt deopotrivă simbolul maternităţii şi al sexualităţii. În cartea mea despre simbolistica comunicării nonverbale, pe care sper să o pun pe piaţă la anul, am scris câteva pagini consistente despre acest subiect.

Şi nu întâmplător, evoluţia reprezentărilor culturale ale imaginii sânilor urmează evoluţia direcţiilor civilizaţiei respectivelor momente istorice. Hai să mă opresc aici cu dizertaţia, că o ţin aşa până la Crăciun.

Citeste si: Adelina Pestritu a facut senzatie cu o bluza transparenta la Premiile Radar de Media! Toti au intors privirile dupa vedeta si i-au admirat sutienul din dantela FOTO

Pe primele locuri la capitolul balcoane expuse la stradă a fost Adina Halas, posesoarea unui bust impresionat, etalat cu nonşalanţă şi ostentaţie. Nici Oana Lis nu a fost mai prejos. Şi, aşa cum se vede în poză, Oana a fost extrem de mândră de bustul generos pe care îl plimbă tot timpul prin casă, să aibă Viorel Lis preocupare când e stins televizorul.

Au mai fost prezente şi niste domnişoare care, deşi nu prea aveau ce arăta, au făcut totuşi  încercări notabile de a atrage atenţia masculilor prezenţi la sidrofie. renunţând la accesoriul feminin cu cupe de diferite mărimi, de la cele de îngheţată la cele de excavator.

Surprinzătoare a fost Roxana Nemeş, care, deşi are în dotare doi pepenaşi de excepţie, i-a ţinut ascunşi într-o bluză decentă. Bravo ei. Şi pentru ca totuşi cireaşa de pe tort să stea bine pe frişcă, am să scriu că, inclusiv câştigătoarea marelui premiu ”Radar de media”, Loredana Groza, a ieşit la înaintare cu un decolteu generos! În ciuda faptului că Loredana nu mai e la prima tinereţe a cam avut cu ce se mândri, eclipsând multe alte domnişoare cu pretenţii. În rest, vin bun, nişte delicioase tartine cu brânzeturi, cremă de peşte şi alte alea... Lume bunicică, bârfă subţire, aşa, de toamnă prelungă ca aburul unui parfum de femeie misterioasă.

Citiţi continuarea pe mirceanstoian.ro

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

E incredibil ce a putut să spună Mircea N. Stoian despre Cătălin Botezatu si Alina Eremia. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. "Este ostentativă" VIDEO EXCLUSIV!

"Florin Salam este o vedetă şi o spun fără părere de rău sau prejudecăţi culturale" Declaratiile fabuloase ale lui Mircea N.Stoian despre manelist EXCLUSIV

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment

Theodor Andrei, declarații incriminatoare la două săptămâni după ce a ratat calificarea în finala Eurovison. Ce acuze grave aduce: "N-am avut voie să comentez nimic. Le-am...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies