Radar de vedete cu Mircea N Stoian! Cuminţirea Simonei Sensual

Cunoscutul om de presă Mircea N Stoian vorbeşte de una dintre cele mai discutate femei din trecut, Simona Sensual.

Distribuie pe:

Anunţul faptului că Simona Sensual s-a căsătorit în secret, făcut acum câteva zile, a trecut mai neobservat prin presă decât o hârtie de ambalaj aruncată la coş.

Au fost ani în care frumoasa Simona ţinea primele pagini ale tabloidelor cu micile ei aventuri existenţiale şi cu eternele scandaluri cu iubitul din dotare, Nicu Maharu, interlop cu greutate din Bucureşti.

Rubrica „ Ia-te în piept cu Simona Sensual„ a făcut istorie la vremea ei, frumoasa blondă expunându-şi cu generozitate bustul din dotare spre încântarea celor care cumpărau respectivul ziar doar că să se holbeze la ceea ce puteau vedea, des şi pe gratis, vara, la Mamaia. Nu era emisiune tabloidă la care Simona să nu semneze condica, rotunjind cu guriţa ei sensuală mici inepţii inofensive. Celebrul dicton ”Şi acum să încălecăm ceea ce trebuie încălecat” (referindu-se la un cal, evident), a adus zâmbtul pe buzele milioanelor de ţuţeri din faţa televizoarelor. A mai încercat cu degetul talentului marea modei de târg de provincie, cu colecţii de haine banale, ca un pahar cu apă întro cârciumă de cartier şi multe alte giumbuşlucuri mediatice, care nu au reuşit însă să o readucă în atenţia spărgătorilor de seminţe, grabnic şi prelung adăstători cu ochii holbaţi în televizoare.

Timpul a trecut şi iată că Simona, ca şi multe alte surate întru vremelnică mediatizare tabloidă, a ales drumul banal şi bătut al căsătoriei. După Sânziana Buruiană, Adreea Tonciu sau multe altele  asemeni lor şi Simona a luat calea ce duce inevitabil spre cratiţa conjugală şi nu m-ar mira ca în curând, să aflăm că va face şi un copil.

Faptul că a dat sclipiciul iluzoriu al televiziunii pe liniştea unei familii nu este de mirare, atâta vreme cât mai toate cele care bântuie cu furie prin zona mediatică gri a emisiunilor cu vedere la chiloţi sfârşesc, întrun final, acolo unde le este de fapt locul. În bucătărie, în rol de neveste. Până la urmă, inevitabilul urmează un curs firesc al firii, toate cele care asemeni Simonei, caută, cu înfrigurarea cu care cauţi un ceai fierbinte pe pârtia de la ski, liniştea şi siguranţa unui cămin sunt puse în băncuţa lor de viaţă şi aduse la
numitorul comun numit ”nevastă”. (citeşte şi declaraţiile dure ale lui Stoian la adresa Marinei Almăşan)

Cuminţirea Simonei Sensual, Suhoi pe numele ei de fată, rotunjeşte frumos, ca un măr bine copt, o morală banală. Toată vânzoleala tinereţii, pusă sau nu în lumina reflectoarelor, ajunge inevitabil la încălzit biberoane pentru copil, la făcut sarmale cu soacra de Crăciun şi curăţenie în casă o dată pe săptămână. Nu pot să nu mă bucur că Simonei i-a venit mintea la cap şi că a ales drumul cel bun şi pun pariu o sticlă de zeamă de varză, contra unui borcan cu castraveţi în oţet că şi multe dintre cele care acum ţin prima pagină a taboidelor vor sfârşi înevitabil în depoul unei terne şi banale vieţi de familie, pentru că, vrem sau nu vrem, timpul dă măsura exactă a ceea ce vrem cu adevărat să fim.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mircea N. Stoian, declaraţii incredibile despre Elena Udrea. "Ştiu din cercul ei de prieteni! Daca va vorbi, va cauza un cutremur politic. D.N.A va avea mult de lucru"...

Mircea N. Stoian, declaraţii dure despre Valentina Pelinel. "Borcea nu s-a cuminţit. O aşteaptă multe surprize. Despre ea ştiu lucruri care nu sunt de dat...

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Demisia momentului din Guvern. A plecat din funcție de urgență! Decizia a fost publicată deja în Monitorul Oficial

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Guvernul anunță noi măsuri în campania de vaccinare. Care vor fi cele mai importante

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies