Radar de vedete cu Mircea N.Stoian! Operaţiile Loredanei Groza! ”Mă uit la ea ca la vitrinele alea de hipermarket unde toţi pomii de Crăciun sunt impecabili”

Mircea N Stoian vorbeşte despre transformarea Loredanei Groza

Distribuie pe:

Acum câteva săptâmâni, diva muzicii pop româneşti Loredana Groza a apărut la premiile radardemedia.ro cu ”caroseria” tunată şi împrospătată, spre stupefacţia celor care o cunoşteau, şi care au căscat gura la ea ca al controlul medical de laringită acută.

Sincer să fiu, gestul nu mă miră. Multe dudui, dintre cele care îşi câştigă existenţa din imagine publică, apelează la service-ul uman pentru schimbarea geamurilor, a farurilor, şi pentru alte operaţii estetice cu impact la popor, în speranţa că timpul se va întoarce înapoi şi ele vor trăi, frumoase

şi pieptoase, ca în basmul ăla unde personajele refuză să moară şi unde e o plictiseală maaare, ca un butoi cu varză murată din piaţă.

La o privire mai atentă, operaţiile Loredanei sunt de bun simţ şi dacă mă uit la pozele puse pe internet, făcute de profesionişti, cu lumina bine pusă, să nu se vad ridurile, mai mai că-mi vine să cred că frumoasa noastră cântăreaţă nu are nici rodajul făcut şi că acuşica a ieşit de pe poarta fabricii pubertăţii. (intră să vezi ce spune Mircea N Stoian despre ”măcelarii” de vedete)

Cum Loredana se apropie cu paşi de pitic vioi de jumătate de secol de viaţă, gestul de a mai schimba una-alta, nu sare pârleazul bunului simţ. Ce mă intrigă nu este gestul în sine, mai ales că, spun psihologii să te simţi bine în pielea ta (chiar dacă ai lăsat la clinică vreo câteva kile din ea) este unul dintre atributele fundamentale ale fericirii, ci consecinţele lui.

Când ştii că o vedetă de talia Loredanei este operată din cap până la degeţelele de la picoare te uiţi cu alţi ochişori la ea. Una e să ştii că arată de 30 de ani, pentru că mămicuţa natură i-a pus în desagă niscavai gene de calitate şi ala e să  ştii că genele alea au ADN de bisturiu în ele.

Loredana arată bine acum. Arăta bine pentru vârsta ei şi înainte.

Dar parcă nu mă mai trec fiori pe şira spinării ca în tinereţe şi parcă mă uit la ea ca la vitrinele alea de hipermarket unde toţi pomii de Crăciun sunt impecabili, au globuri perfecte şi totul e ca în basmele alea ireale în care împăratul nu face pipi, calul nu mănâncă decât jeratic, Ileana Cosânzeana nu are ciclu şi nici păr pe picioare pe care să-l dea jos la salon, iar Făt Frumos  e epilat regulametar, ca orice metrosexual de poveste.

Loredana Groza de acum semănă mai degrabă cu o divă festivistă decât cu o femeie normală şi mărturisesc cu mâna pe telecomanda televizorului că nu prea mai are farmec. Între Cher care are mai multe operaţii estetice decât păr în cap şi mamaie Sophia Loren care arată bine deşi e în linie dreaptă spre locul unde nici suferinţă nu e nici întristare, o prefer definitiv, irevocabil, ireversibil şi cu doi covrigi cu susan în pungă, pe a doua. Pentru că normalitatea e necesară într-o lume în care plasticul se insinuează ca apa în asfalt în tot, de la mâncare la organele noastre cele de toate zilele, şi parcă o femeie care a trăit bine chiar dacă are riduri şi puţină burtică e mult mai frumoasă decât una proaspăt scoasă din ţipla cu care a venit de la clinica de înfrumuseţare, amândouă având ani egali ca număr. Linişte în intestine vă urez şi dragoste cu basculantă.

citeste materialul integral pe mirceanstoian.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mircea N. Stoian, înşelat de iubită cu doi bărbaţi! Actorul ne-a povestit prin ce a trecut şi cum ajută alţi oameni să evite astfel de situaţii VIDEO EXCLUSIV

Radar de vedete cu Mircea N Stoian: Traian’s Angels-Adevarul dincolo de aparente

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Culiță Sterp a aflat sexul bebelușului

Bill Gates dezvăluie totul despre originea COVID-19. A zis-o în plină pandemie

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Ultimul decret nuclear al lui Trump

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies