Radu Groza și-a sărbătorit ziua de naștere cu mare fast! Cum a arătat tortul la petrecerea celui mai cunoscut impresar român al momentului

Radu Groza a fost serbat, în stil mare, de ziua de naștere

Distribuie pe:

Autor: C.I.

În urmă cu câteva zile, cunoscutul impresar Radu Groza și-a sărbătorit ziua de naștere! Petrecerea a fost, așa cum era de așteptat, una cu ștaif, la ea fiind prezentă toată lumea bună a showbiz-ului românesc.

Luni seara, la un select restaurant frantuzesc din zona Piața Aviatorilor, Radu Groza și-a invitat cei mai buni prieteni, printre care Marcel Pavel, Ovidiu Lipan Țândărică, Keo, Dana Săvuică, Liviu Teodosiu, Anca Neacșu, Iana, Rocsana Marcu și multe alte nume care din zona artistică! ”Am venit să îi urez un sincer ”La Mulți ani” omului de muzică, dar totodată și unui om drag sufletului meu. Eu sunt cel care va deschide petrecerea, întrucât, am să îi cânt o melodie de suflet lui Radu, una pe care o interpretez doar pentru persoane speciale”, avea să spună Gheorghe Turda, cel care a și dat startul evenimentului.

Marcel Pavel a fost amfitrionul serii...pe scenă

Marcel Pavel nu s-a lăsat mai prejos și a pus și el mâna pe microfon, pentru a interpreta o serie de melodii celebre, astfel că, nimeni nu a mai stat la masă. Apoi, la duetul pe care l-a făcut cu Mircea Eremia, pe muzică machedonească, avea să încingă atmosfera și absolut toți cei prezenți, de la artiști, actori, oameni de televiziune și de media până la personalități din business, să se distreze maxim timp de mai bine de șase ore.

Momentul culminant al serii a fost, firește, cel al tortului, unul făcut special, în forma unui pian cu portativ, cu o compoziție de ciocolată albă și neagră, fructe de pădure și marțipan. ”Arată extraordinar”, a fost remarca invitaților, și acesta era adevărul.  

Citeste si: Ioana Ginghină a dat vestea, la trei luni de a divorț! „Am spus un mare DA!”

Citeste si: Loredana Groza, din nou cu sânii pe afară! A fost fotografiată în timp ce dansa la bară

Citeste si: Andreea Esca are mari probleme cu greutatea! Primele declarații: "Încerc să le maschez"

Radu Groza și-a serbat ziua de naștere cu mare fast! ”Sunt impresionat de prezența voastră aici, alături de mine”

La finele serii, după ce și-a serbat ziua de naștere cu mare fast, Radu Groza a vrut să spună și câteva vorbe celor aflați la fața locului!”Sunt impresionat de prezența voastră aici, alături de mine, într-o zi specială. Vreau să vă mulțumesc pentru felul în care mă susțineți necondiționat. Este emoționant să ai asemenea prieteni, și pentru că vă am pe voi, pot spune, cu mâna pe inimă, că mă simt un om cu adevărat împlinit”, a spus apreciatul impresar.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate