Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Ce are în meniu Radu Mazăre, în ziua nunții

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Fostul primar al Constanței, care se căsătorește astăzi, nu are voie să primească alimente din afara penitenciarului Rahova.

Distribuie pe:

Autor: D.S.

fara descriere

In articol:

  Dacă rudele și prietenii nu vor cumpăra produse de la magazinul penitenciarului, mirii și nuntașii vor avea la dispoziție doar meniul pregătit și pentru ceilalți deținuți.

  Astăzi, acesta este compus din ciorbă de legume, la alegere - mazăre, musaca sau fasole cu cârnați și, ca desert, orez cu lapte.

  Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Ce are în meniu Radu Mazăre, în ziua nunții

  Radu Mazăre, căsătorie în închisoare.  Readus de autorități din Madagascar, acolo unde se refugiase după o condamnare definitivă, fostul primar al Constanței a luat decizia de a-și uni destinele în închisoare cu Roxana, alături de care este de câțiva ani.

  Citeste si: Legătura incredibilă între căsătoria lui Radu Mazăre și nunta lui Brigitte Pastramă! Lizeta Haralambie, martoră la cununia din închisoare, după ce a fost nașă duminică

  Citeste si: Radu Mazăre, căsătorie în închisoare! De ce a ajuns el la spital chiar înainte de nuntă

  Citeste si: Radu Mazăre, căsătorie în închisoare! Surpriză, cine va veni la nunta de la Rahova a fostului edil ? Avem toate detaliile de la penitenciar

  Cum și conducerea penitenciarului a aprobat cererea, astăzi Radu Mazăre va bifa prima căsătorie din viața lui, ce urmează să se desfășoare în condiții austere, departe de luxul cu care politicianul era obișnuit.

   


  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate