Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Mesajul fiului lui Radu Mazăre în ziua în care tatăl lui se căsătorește cu Roxana

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare cu Roxana Mihalache, femeia cu care are o relație de mai bine de 15 ani. Ce mesaj a transmis fiul lui Radu Mazăre, Răducu, tatălui său, în ziua nunții.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Radu Mazăre se căsătorește astăzi în Penitenciarul Rahova. Iubita lui Radu Mazăre, îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, deschisă la culoare, și-a făcut apariția în jurul orei 14.00 la porțile închisorii.

Răducu Mazăre, fiul fostului edil al Constanței, a și transmis prima declarație în legătură cu nunta tatălui lui.

"Casă de piatră şi multă fericire. (...) Am venit doar noi (n.r. nu a adus nimic)", a spus Radu Mazăre, fiul fostului primar al Constanţei.

Citeste si: Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Roxana Mihalache a ajuns la Penitenciarul Rahova! Ce rochie superbă a purtat iubita lui Mazăre: "Nu e nouă, nu are sens"

Citeste si: Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Mama lui Mazăre a ajuns la Penitenciarul Rahova

Citeste si: Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Ce are în meniu Radu Mazăre, în ziua nunții

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Deoarece nu exista nași, fratele lui Radu Mazăre, Mihai, va fi martorul care va semna pentru cei doi

„Nași nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. (…) Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că își ia rochie și cu toții ne vom costuma foarte simplu și adaptat situației, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul. Cu flori nu știu dacă ne lasă, nu am întrebat, nu ne-am gândit să aducem, Roxana vine cu noi, dar nu cred că ne lasă să trecem cu flori”, a spus Mihai Mazăre pentru mediafax.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate