Radu Mazăre era să fie omorât cu skijetul de un fotbalist cunoscut: "Mă înjura și a vrut să mă lovească! Putea să mă omoare!"

Fostul primar al Constanței, în prezent încarcerat, a fost implicat în august 2013 într-un scandal monstruos cu Younes Hamza, pe atunci fotbalistul Petrolului.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Fostul primar al Constanței, în prezent încarcerat, a fost implicat în august 2013 într-un scandal monstruos cu Younes Hamza, pe atunci fotbalistul Petrolului. Disputa a avut loc chiar pe litoral, politicianul susținând că atunci când se dădea cu zmeul a fost atacat de fotbalist, care era călare pe skijet. 

fara descriere

Citeste si: Ce au declarat mama si fiul lui Radu Mazare dupa ce l-au vizitat in arest

Citeste si: Ce a făcut Radu Mazăre în primele ore petrecute în închisoare! Avocata lui a spus totul

"Eu mă dau cu zmeul în toată lumea asta. Nu am păţit până acum aşa ceva. Un individ foarte agresiv, cu un skijet de 200 de cai putere se tot învârtea pe lângă mine. I-am făcut semn să se dea mai încolo, a început să mă înjure şi să vrea să mă lovească cu skijetul. Daca te loveste cu skijetul si tu te dai cu zmeul, când eşti vulnerabil, te omoară. Am ieşit pe mal speriat şi am zis "Băi e un nebun, care e agresiv, vrea să dea peste mine cu skijetul", după care am plecat înapoi pe apă”, și-a început declarația Radu Mazăre. 

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro! 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate