Radu Vâlcan, mesaj inedit pentru ziua de naștere a Adelei Popescu. Cum au sărbătorit cei doi această zi specială

Radu Vâlcan i-a pregătit soției sale o surpriză cu ocazia zilei de naștere. El a ținut să îi ureze "La mulți ani" printr-un mod cu totul inedit.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere 

Adela Popescu împlinește astăzi frumoasa vârstă de 33 de ani, iar Radu Vâlcan s-a gândit să o surprindă și cea mai buna idee era să o ducă el la serviciu.

Citeste si: Ce se întâmplă cu părinții lui Răzvan Ciobanu după ce au văzut ACUM imaginile cu fiului lor, filmate cu doar 6 zile înainte să moară

Citeste si: Familiile victimelor decedate în Ialomița ar putea primi despăgubiri de milioane de euro. Ce trebuie să facă

Citeste si: Loredana Chivu tună și fulgeră după ce au apărut imagini necenzurate cu ea pându-și o bijuterie în zona intimă: „Am și eu familie, am frate, am mamă”

Radu Vâlcan, mesaj inedit pentru ziua de naștere a Adelei Popescu. Cum au sărbătorit cei doi această zi specială

Care este motivul? Adela a primit o multitudine de urări și Radu Vâlcan a vrut să îi ofere mai mult timp să răspundă tuturor la mesaje cât timp stă în trafic. 
Blocați în traficul infernal din București, cei doi au făcut o fotografie pe care Radu Vâlcan a și postat-o pe Instagram cu această ocazie specială.

“M-am gândit s-o duc eu la platou pentru că sigur va sta numai pe telefon.😎 La mulți ani, iubirea mea!😍☺️🥰” este mesajul scris de soțul sărbătoritei pe contul lui oficial de Instagram.

fara descriere
Adela Popescu i-a răspuns soțului ei la urare și a scris același mesaj care era și pe cana primită de la soțul ei.
“WOW, DAD, (WOW, tată), ce mesaj frumos ❤️”, a fost răspunsul Adelei Popescu. 

fara descriere
Adela Popescu a primit urări încă de aseară, când a postat o fotografie prin care își anunța că este ultima zi în care are 32 de ani. Dana Rogoz a încurajat-o și i-a scris că 33 este cea mai "mișto” vârstă. Vedeta are ceva probleme la picior, dar asta nu o împiedică să meargă la serviciu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate