Raed Arafat, în doliu. Suferință mare pentru șeful DSU: „Dumnezeu să te ierte”

Secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, și-a exprimat regretul pentru moartea unuia dintre pompierii ISU București.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Raed Arafat, în doliu
Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne


In articol:

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a postat un mesaj pe Facebook în care anunță pierderea unui prieten și coleg de muncă.

Reprezentanții ISU București au transmis cu regret moartea unuia dintre pompierii inspectoratului. Este vorba despre maiorul Ion Petre, unul dintre profesioniștii ISU. Anunțul a fost postat pe pagina oficială de Facebook a ISU, alături de o fotografie cu fostul lor camarad.

Am pierdut astăzi un pompier, un camarad, un prieten. Maiorul Ion Petre din cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov a trecut la cele veșnice. John, așa cum era cunoscut de toți din marea familie a pompierilor, și-a câștigat de-a lungul timpului respectul, prețuirea colegilor prin latura sa umană, prezentă indiferent de situație, la bine și la greu. Gândul nostru se îndreaptă astăzi către John și familia lui. Drum lin către Cer, stimate camard” este mesajul reprezentaților ISU București.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Alexandru Cumpănașu declară război interlopilor: „Vă vânez până vă distrug”. Unchiul Alexandrei Măceșanu a postat un filmuleț compromițător

Citeste si: Vulpița din Blăgești a mințit privind filmulețul în care face amor cu amantul. Soția lui Viorel s-a dat singură de gol: „Credeam că nu se va afla”

Citeste si: Măsură fără precedent. Poliția Română pregătește o super armată pentru războiul cu grupările interlope. Noua structură promite să desființeze clanurile

Mesajul postat de Raed Arafat

Secretarul de stat în Ministerul de Interne și-a exprimat și el regretul pentru pierderea maiorului Ion Petre. Raed Arafat a distribuit pe contul său de socializare postarea făcută publică de ISU București și a transmis un mesaj pentru familia colegului său.

„Condoleanțe familiei si colegilor!”, a fost mesajul transmis de către Raed Arafat.

Un alt coleg al maiorului Ion Petre a transmis un mesaj emoționant. „Dumnezeu să te ierte prietene și să ne fii de ajutor și de acolo de sus!!! Condoleanțe familiei! Familia noastră este mai săracă cu un suflet de aur!”, a scris acesta.

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Smiley, mesaj sincer după ce a fost oprit de poliție: ”As vrea sa aflati asta de la mine. Am fost testat antidrog...”

Constantin Dinescu, supranumit "Baronul luxului", adus în Capitală pentru un ultim omagiu

Vulpița din Blăgești a mințit privind filmulețul în care face amor cu amantul. Soția lui Viorel s-a dat singură de gol: „Credeam că nu se va afla”

Adelina Pestrițu, atacată de țânțari! Care este motivul pentru care insectele nu au milă de frumoasa brunetă

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies