Raed Arafat, luat la mișto de fostul președinte al Colegiului Medicilor din România

Vasile Astărăstoae, fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, l-a luat la mișto pe Raed Arafat.

Raed Arafat, luat la mișto de fostul președinte al Colegiului Medicilor din România
Autor: M.B.

In articol:

Raed Arafat, luat la mișto de fostul președinte al Colegiului Medicilor din România
Raed Arafat, luat la mișto de fostul președinte al Colegiului Medicilor din România

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat că serviciile secrete ar trebui să apere cetățenii României de dezinformările care apar în plină pandemie de coronavirus. Vasile Astărăstoae, fostul președinte al Colegiului Medicilor din România nu a ratat ocazia de a face o remarcă ironică și de a-l lua la mișto.

Secretarul de stat Raed Arafat, într-o intervenție publică, ne spune că există aginturi (troli, servicii secrete străine, organizații oculte, nu știu dacă nu a pomenit și de extratereștri), care, prin știri false și comentarii, iau în derâdere eforturile conducătorilor iubiți, interpretează în mod intenționat negativ măsurile luate, lansează zvonuri, care creează o stare de neîncredere în populație, solicită controale privind achizițiile publice făcute fără licitație etc. Sintetizat spus: care sabotează. De aceea au fost sesizate serviciile secrete pentru a-i identifica. Urmează, cred eu, și să-i elimine /neutralizeze ”, a scris Vasile Astărăstoae pe pagina de socializare.

 ” Secretarul de stat Raed Arafat ne spune că este un lucru normal și că limita de admisibilitate s-a stabilit la 37,3 grade Celsius. Imediat apar răuvoitorii cu știri false. Trolii țipă că se încalcă demnitatea, libertatea și intimitatea persoanei, că nu se respectă autonomia persoanei, că se încalcă legea drepturilor pacienților și legea privind protecția datelor personale, că în nicio țară europeană nu există asemenea reglementări.

Nu contează dacă aceste afirmații sunt adevărate sau nu. Ele contrazic poziția oficială, obiectivul real este să împiedice implementarea măsurii și, în consecință, sunt false de drept.

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Serviciile secrete străine (cel mai probabil rusești, chinezești sau maghiare) lansează teoria că măsura este neștiințifică și ineficentă.

Dacă peste 90% dintre infectați sunt asimptomatici, ei nu vor fi depistați și vor transmite (clandestin, prin contrabandă) virusul în comunitate. Nu contează dacă aceste afirmații sunt adevărate sau nu. Ele contrazic poziția oficială, obiectivul real este să împiedice implementarea măsurii și, în consecință, sunt false de drept ”, a mai scris Vasile Astărăstoae.

Citeste si: Anamaria Prodan, tratată ca o prințesă de Reghe. Gestul făcut de soțul sexy-impresarei: „Oare ce am făcut să te merit?”

Raed Arafat, luat la mișto de fostul președinte al Colegiului Medicilor din România
Raed Arafat, luat la mișto de fostul președinte al Colegiului Medicilor din România

„Extratereștrii nu au spus nimic încă”

Vasile Astărăstoae a mai scris că persoanele care critică măsurile luate de autorități ar trebuie denunțate, fiind și de această dată ironic.

Extratereștii nu au spus nimic (încă). În concluzie, să fim vigilenți. Dacă întâlnim o persoană, care critică măsurile luate de conducătorii noștri de oști, să nu ezităm și să o denunțăm de îndată la 112.

P.S. Recunosc că și eu, în nemernicia mea, am lansat știri false. Am scris că masca pe care o purtăm (acum obligatoriu) trebuie să fie omologată, adecvată unei infecții virale și fiecare lot controlat în ceea ce privește calitatea. Am scris că dimensiunea virusului e de ordinul nanometrilor în timp ce dimensiunea porilor unei măști chirurgicale e de ordinul micrometrilor (micronilor). Ele sunt o barieră pentru microbi, pentru picaturile de salivă, dar nu și pentru viruși. Am scris că un șal, batic, fular, nu poate înlocui o mască cu filtru. Am scris că măștile neadecvate și improvizațiile pot face mai mult rău decât bine, inclusiv prin sentimentul de siguranță pe care îl induc. Nu contează dacă aceste afirmații sunt adevărate sau nu. Ele contrazic poziția oficială, obiectivul real este să împiedice implementarea măsurii și, în consecință, sunt false de drept. Apelez la clemența conducătorilor ”, a mai scris Vasile Astărăstoae.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Veste uriașă pentru Simona Halep! Vedeta tenisului mondial e în culmea fericirii

Jador i-a ”dat fatala” lui Florin Salam! Manelistul l-a umilit pe ”Rege” Video

Grațiela de la Survivor a fost citată de urgență la Judecătorie! În joc e averea familiei!

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies