Rafaela de la "Puterea dragostei" a fost băgată într-o cadă plină cu gheaţă: „Nu poți păcăli frigul” VIDEO

Recent, Rafaela de la "Puterea dragostei" a fost băgată într-o cadă umplută cu apă şi gheaţă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Pentru un tratament, Rafaela de la "Puterea dragostei" a fost băgată într-o cadă plină cu gheaţă. „Cu ajutorul lui Ştefan Chihaia am trăit o experienţă de neuitat, 2 minute în gheaţă! Metoda Wim Hof este o metodă bazată pe simplitate și eficiență. Așa cum spune Wim Hof “frigul este nemilos, dar drept în același timp”, el te pune față în față cu temerile tale”, a postat Rafaela. (vezi cum arată Bianca de la Puterea dragostei fără machiaj)

Citeste si: Rafaela de la “Puterea dragostei” are o legătura secretă cu Simona Halep! Şi Rafaela a făcut tenis şi a absolvit acelaşi liceu din Constanţa ca numărul 1 mondial!

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei, imagine incredibil de fierbinte! Cum s-a fotografiat în casă

Citeste si: Mădălin None recunoaște că are mari probleme de sănătate! Anunțul fostului concurent de la Puterea Dragostei după eliminare

Rafaela de la "Puterea dragostei" a fost băgată într-o cadă: "Gheața și temperaturile scăzute devin o poartă către suflet" 

“Nu poți păcăli frigul, însă atunci când înveți să-l respecți, el te răsplătește și îți oferă încredere în tine, sănătate, curaj, fericire și îți deschide o ușă către sufletul tău, unde posibilitățile pe care le găsești sunt infinite. Gheața și temperaturile scăzute devin astfel o poartă către suflet, locul unde ne reamintim cine suntem cu adevărat, ființe divine”, a mai scris Rafaela Marcaş.

fara descriere

Rafaela de la "Puterea dragostei" a fost băgată într-o cadă: "Beneficiile expunerii la frig sunt numeroase"

E clar că Rafaela de la "Puterea dragostei" a fost băgată într-o cadă cu gheaţă. “Frigul te face mai puternic și te învață să dobândești confortul într-o zonă de disconfort. Beneficiile expunerii la frig sunt numeroase, spre exemplu îmbunătăţeşte sistemul cardiovascular, întăreşte sistemul imunitar, antrenează răspunsul la stres, reduce inflamaţiile, creşte rezistenţa la frig”, a încheiat Rafaela.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate