Rafaelo de la ”Puterea Dragostei” a uitat-o pe Vulpița! A pus ochii pe o concurentă ”trofeu” din emisiunea fenomen! Avem dovada VIDEO

Rafaelo de la ”Puterea Dragostei” pare decis să reușească acolo unde cuceritorii Culiță sau Iancu Sterp au dat greș, iar pentru asta a dat-o uitării de Vulpița și s-a dedicat unei concurente din emisiunea fenomen care a dat mai toți bărbații peste cap: frumoasa Simona.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Rafaelo de la ”Puterea Dragostei” pare decis să reușească acolo unde cuceritorii Culiță sau Iancu Sterp au dat greș, iar pentru asta a dat-o uitării de Vulpița și s-a dedicat unei concurente din emisiunea fenomen care a dat mai toți bărbații peste cap: frumoasa Simona.

Rafaelo a uitat-o pe Vulpita pentru Simona de la PUterea Dragostei
Rafaelo a uitat-o pe Vulpita pentru Simona de la Puterea Dragostei


In articol:

Simona, una dintre cele mai frumoase concurente de la ”Puterea Dragostei” susține că este și singura care, de-a lungul emisiunii fenomen, se pitea lăuda cu un lucru incredibil pentru vremurile acestea: e virgină.

Citeste si: Rafaelo supărat, fără Vulpița nu e nimic! Ce s-a întâmplat cu ultima sa melodie

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Ștefania și Bianca de la Puterea Dragostei! De unde a plecat scandalul

Citeste si: Dezmăț la ziua Siminei Loica! Incredibil, ce s-a întâmplat, duminică seara, între Simona de la Puterea dragostei și Iancu! Războinicul a uitat-o deja pe Ella

Citeste si: Alex Bodi, lovitură fatală pentru Bianca Drăgușanu. S-a aflat tot - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Mai mult decât atât, în ciuda faptului că a depășit vârsta de 20 de ani, Simona de la ”Puterea Dragostei” pare decisă să rămână fecioară până în momentul în care va găsi bărbatul care să merite să îi ofere acest simbol al dragostei necondiționate. Iar dacă, de-a lungul timpului, pe lângă Simona de la ”Puterea Dragostei” au tot roit bărbați celebri care au încercat să îi arate că ei merită să fie ”aleșii”, acum a venit rândul lui Rafaelo să se dea peste cap și să își încerce norocul.

Rafaelo a uitat-o pe Vulpita pentru Simona de la Puterea Dragostei
Simona de la Puterea Dragostei, sexy, dar fecioara

Iar de curând, Simona de la ”Puterea Dragostei” și Rafaelo au fost la mare, împreună, și s-au distrat de minune, dovezile video intrate în posesia WOWbiz.ro fiind suficiente pentru ca Vulpița să turbeze de furie că a fost dată uitării de concurentul emisiunii fenomen alături de care, spera vedeta din Blegești, putea să aibă o viață sentimentală fierbinte și să îl dea uitprii de Viorel.

Mai exact, Rafaelo a făcut tot ce i-a stat în putință să o înfierbânte pe Simona de la ”Puterea Dragostei”, poate, poate va reuși să o facă să îi ofere lui ceea ce nu au reușit să obțină bărbații care au dorit-o de-a lungul timpului. Astfel, ținând-o strâns în brațe pe focoasa virgină, Rafaelo a avut grijă să o răstoarne în apă, să o mângâie ”ca din întâmplate”, să se lipească de ea și, normal, să o imoresioneze cu felul lui de a fi... Doar că, susțin sursele noastre, până acum, Rafaelo nu a reușit să obțină nimic din ce și-ar dori de la Simona de la ”Puterea Dragostei”; deși gesturile pline de afecțiune ale acesteia nu sunt de ignorat, totuși...

 

Simona de la ”Puterea Dragostei” era îndrăgostită de Culiţă Sterp, dar i-a plăcut și de Iancu

De-a lungul timpului, Simona de la ”Puterea Dragostei” l-a tot ”vânat” pe Culiță Sterp, cei doi fiind, la un moment dat, și subiectul unei petreceri de nuntă în casa show-ului moderat de Andreea Mantea. ”De Culiță nu am mai auzit nimic... Nu m-a contactat niciodată. Dacă el nu mă căută... Mi-a spus că el vrea să fie căutat, m-a căutat el o dată, de două ori, de trei ori, iar eu nu i-am scris deloc. I-am spus că eu sunt orgolioasă și nu o să îl caut”, ne-a spus, în exclusivitate, Simona de la ”Puterea Dragostei”.

Rafaelo a uitat-o pe Vulpita pentru Simona de la Puterea Dragostei
Rafaelo a uitat-o pe Vulpita pentru Simona de la Puterea Dragostei

Iar dacă l-a uitat pe Culiță Sterp, Simona de la ”Puterea Dragostei” nu l-a refuzat pe Iancu. Cei doi s-au înțeles de minune la cheful dat de ziua de naștere a Siminei Loica, iar la un moment dat, au și ieșit în evidență ca și... cuplu!!! Războinicul Iancu Sterp a luat-o în brațe pe miniona Simona de la ”Puterea Dragostei” și în timp ce se plimba cu ea prin zonă, unul dintre invitați, firește, în spirit de glumă, i-a împins în piscină! Toată lumea s-a amuzat de situație, la fel și Iancu, și Simona de la ”Puterea Dragostei”, care, în ciuda faptului că erau uzi până la piele, au mai zăbovit în apă, lipiți unul de altul și comportându-se ca niște îndrăgostiți!

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

L-au creat în laborator?! Informația despre COVID-19 care dă totul peste cap: NU e o teorie a conspirației

E oficial! Veste bună pentru români! Președintele Klaus Iohannis a anunțat redeschiderea piețelor. Când intră în vigoare măsura

Andreea Tonciu, ironii la adresa Alexandrei Ungureanu: „Nu am văzut niciodată așa ceva...”

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Nedim afla adevarul despre Oya

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies