Raffa de la Puterea Dragostei, primele declarații despre blonda cu care s-a iubit 4 zile! Pentru cine vrea să se întoarcă în casă EXCLUSIV

Raffa, fostul concurent de la Puterea Dragostei, e din nou singur și a dat primele declarații despre blonda cu care s-a iubit... 4 zile!

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Raffa, fostul concurent de la Puterea Dragostei, după ce a fost eliminat din emisiune a trăit o scurtă, dar intensă poveste de dargoste cu o frumoasă blondă. Raffa și Andreea s-au pozat fericiți și și-au anunțat tuturor relația. Numai că iubirea lor nu a ținut prea mult!

”Ne-am cunoscut după ce am ajuns acasă (n.r. după eliminarea lui de la Puterea Dragostei). A fost o atracție puternică între noi. Am stat vreo 4 zile nedespărțiți, însă ne-am dat seama că în afară de atracție nu e nimic. Ne-am despărțit și fiecare și-a văzut de viața lui”, a declarat Raffa în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

De altfel, tânărul care în casa de la puterea Dragostei a făcut, pentru scurt timp, un cuplu cu Mary, spune că acum este din nou singur. 

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei a făcut-o praf pe Roxana! „Femeie urâtă și proastă...”

Citeste si: Mary, primele declarații după eliminarea de la Puterea Dragostei! Nu îl mai vrea pe Raffa: Nu ne potrivim deloc!

Citeste si: Ea este noua iubită a lui Raffa de la Puterea Dragostei! Primele declarații ale blondinei despre relația cu fostul iubit al lui Mary

Raffa de la Puterea Dragostei a pus ochii pe o concurentă pentru care vrea să se întoarcă în casă

”Sunt singur și aș vrea să mă întorc în casă. Îmi place o fată care acum este acolo și cu care aș vrea să încerc să fac un cuplu, dar vreau să păstrez deocamdată secretul despre identitatea ei”, ne-a mai spus Raffa.

fara descriere

După ce au ieșit din casa de la Puterea Dragostei, Raffa și Mary au fost împreună în emisiunea Teo Show și au vorbit despre relația lor actuală. ”Momentan suntem cunoștințe, prieteni. Vorbim rar pe rețelele de socializare. Nu ne purtăm dușmănie, suntem doi oameni maturi. Dacă ne vedem pe stradă, ne salutăm. Dacă nu a fost să fie între noi”, a spus Raffa după ce Mary a precizat clar că nu există vreo posibilitate ca ei doi să mai fie împreună. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate