Raluca Bădulescu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” ”M-am simțit cea mai babă”

Raluca Bădulescu a dezvăluit la ”Bravo, ai stil! Celebrities” cum a fost prima sa întâlnire cu una dintre concurente, Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Raluca Bădulescu a fost impresionată când a văzut-o pe Calina Dumitrescu în rândul concurentelor ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Tânăra este fata Catincăi Roman, fiica fostului premier Petre Roman.

Raluca Bădulescu a povestit și cum a fost prima sa întâlnire cu tânăra și frumoasa Calina.

”Noi ne-am cunoscut, nu suntem prietene, să nu interpreteze lumea de acasă. Țin minte o ocazie, când eram într-un local, iar tu ai venit la mine. Doamne, atunci m-am simțit cea mai babă dintre toate babele universului. Tu frumoasă, tânără, superbă, ai venit lângă mine și mi-ai spus: ”Sărumâna! Ce faceți?” În momentul ăla am zis că trebuie să-mi iau geanta și să mă duc acasă”, a povesit Raluca Bădulescu în momentul în care Calina a ajuns în fața juraților ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Raluca Bădulescu a spulberat-o vestimentar din nou pe Gabriela Cristea! Ce a putut spune despre rochia de mireasă a prezentatoarei TV din 2019! ”Dezbrăcăciunea asta și cocul este nenorocire”

Citeste si: Imagini INCENDIARE cu frumoasa Calina! Nepoata lui Petre Roman, cea mai sexy apariție de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

 

fara descriere

Raluca Bădulescu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a fost profesoară

Raluca Bădulescu este cel mai iubit personaj din lumea modei, o personalitate complexă, care nu încetează să surprindă. Supranumită și alintată de milioanele de fani cu apelativul ”Regina Regească”, a intrat în sufletele românilor prin efervescența și sinceritate debordantă.

Excentrică în aparițiile sale, pe tocuri amețitoare, cu peruci devenite semnătura personală, și cu nelipsitele unghii roșii, a reusit să ducă la un alt nivel moda și postura de jurat într-un show de televiziune devenit fenomen – ”Bravo, ai stil”. E pata de culoare…aurie, în orice cameră pașește, si are o expriență de viață incredibilă. A fost profesoară de limba română și engleză, a trecut prin experiența de corporație, ca trader de produse petroliere, dar dintotdeauna a trăit pentru modă.

fara descriere

Raluca Bădulescu de la Bravo ai stil Celebrities ”La supraaccesorizarea asta nu poate apela oricine”

Recent, într-un interviu pentru Libertatea, Raluca Bădulescu a mărturisit că pasiunea ei pentru modă o are de când era mica. “Cred că aveam în jur de 5 ani când mi-am descoperit pasiunea. Mama și bunica aveau tot felul de brățări, mărgele, cercei, bijuterii, broșe. Așa că cea mai mare pasiune a mea era să fiu lăsată în dormitorul mamei sau bunicii și să le port pe toate. Nu am știut că va veni o zi când le voi purta chiar pe toate grămadă. Dar eu nu le port așa întâmplător, ci este un haos controlat, tot acest kitsch apparent, este unul foarte bine gândit. E o prelungire a personalității mele. Într-adevăr, la supraaccesorizarea asta nu poate apela oricine. Dacă nu stăpânești foarte bine acest lucru, poți avea un rezultat final arătând ca un brad de Crăciun impodobit”, a spus Raluca Bădulescu, juratul de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate